Ajax scoort hattrick bij SponsorRingen

Tromppelova1920
Tromppelova1920

Ajax heeft donderdagavond bij de jaarlijkse SponsorRingen Awards drie prestigieuze prijzen gewonnen. Ajax en ABN AMRO wonnen de SponsorRing voor Langlopend Sponsorship. Ajax en adidas wonnen de gouden SponsorRing in de categorie Sport voor de introductie en activatiecampagne rondom het Europese 'Three Little Birds'/Marley-tenue. Samen met Sandals Resorts won Ajax voor Future Goals een SpecialismeRing voor de meest creatieve case.

Tags

  • #SponsorRing

Socials

Bij de SponsorRingen 2022 werden cases beloond die in dat jaar uitblonken. Ajax speelde het seizoen 2021/2022 in het Marley-tenue. De manier waarop dit tenue tot stand kwam, hoe het werd geïntroduceerd en hoe Ajax en adidas ermee wereldwijd succes hadden waren voor de jury redenen genoeg om het te belonen met een gouden ring. PSV en Energiedirect, Team Jumbo-Visma en AGU wonnen respectievelijk de zilveren en bronzen ring in de categorie Sport.

Elk jaar worden bij de SponsorRingen ook speciale awards en specialisme-ringen uitgereikt. Ajax won de speciale prijs voor Langlopend Sponsorship. Ajax en ABN AMRO vierden afgelopen jaar het 30-jarige jubileum. De betrokkenheid van ABN AMRO in goede en slechte tijden werd geroemd. Daarnaast werd er een SpecialismeRing voor Future Goals gewonnen. Future Goals is het project waarmee Sandals Resorts en Ajax met plastic afval en oude visnetten goaltjes maakt en deze samen met ballen van adidas en een schoolprogramma uitreikt aan scholen op Cura├žao. Eerder al won Future Goals een ECA Award.

Gerelateerde artikelen

Blind

Ajax en adidas presenteren derde tenue

Ajax en adidas presenteren vrijdag, in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley, het derde tenue voor het seizoen 2021/2022. Het tenue is een eerbetoon aan de Ajax-fans en hun gedeelde liefde voor reggaelegende Bob Marley en zijn iconische lied Three Little Birds.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Futuregoals1920

Future Goals-project draait op volle toeren op Curaçao

Verhitte gezichten en opgewonden stemmen op Curaçao. Het voetbal- en life skills programma rondom het project Future Goals van Sandals Resorts & Ajax draait inmiddels een jaar. Naar tevredenheid worden de eerste contouren zichtbaar op het eiland.

Tags

  • #FutureGoals

Socials

ABNAMRO1280

30 jaar: ABN AMRO x Ajax

Ajax en sponsor ABN AMRO zijn dertig jaar aan elkaar verbonden. Eerst aan Ajax 1 en als partner van de Toekomst. Sinds 2015 is de bank de hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Dertig jaar Ajax, betekent dertig jaar aan prachtige herinneringen. Op naar een mooie toekomst.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials