Ajax Vrouwen loten FC Kolos Kovalivka in eerste voorronde UWCL

Uwclloting1920 2
Uwclloting1920 2

De loting in het Zwitserse Nyon heeft vrijdagmiddag uitgewezen dat de Ajax Vrouwen zijn gekoppeld aan FC Kolos Kovalivka. Het eerste duel in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League wordt op 4 september gespeeld.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Naast FC Kolos Kovalivka zijn Brøndby IF en Fiorentina de andere teams in groep 1 die zich uiteindelijk via het League Path willen kwalificeren voor de groepsfase. Mochten de Ajax Vrouwen de halve finale overleven, dan wacht een knock-outwedstrijd op 7 september tegen de winnaar van het duel tussen Brøndby IF en Fiorentina.

Bij een nederlaag tegen FC Kolos Kovalivka treft de ploeg van Hesterine de Reus de verliezer van het andere duel in de poule. De groepswedstrijden in de eerste voorronde worden op één locatie gespeeld. Het tijdstip en de speelstad wordt later bekend.

Alleen de winnaar van de poule gaat verder naar de tweede voorronde van de UEFA Women's Champions League. Deze wedstrijden worden gespeeld op 18/19 september en 25/26 september.

AJAX Women Draw 1080X1080

Gerelateerde artikelen

Header Ajax Vrouwen Training 1

Nieuw seizoen, nieuwe trainer: Ajax Vrouwen zijn begonnen

De Ajax Vrouwen zijn maandagochtend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De Ajacieden meldden zich in een ontspannen sfeer een voor een op sportcomplex de Toekomst en werkten later de eerste training af onder de nieuwe trainer Hesterine de Reus.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Silooyheader

Sonny Silooy nieuwe assistent-trainer Ajax Vrouwen

Sonny Silooy wordt vanaf komend seizoen toegevoegd aan de staf van Ajax Vrouwen. De oud-Ajacied gaat aan de slag als assistent-trainer van hoofdtrainer Hesterine de Reus. Silooy tekende een overeenkomst met de duur van twee jaar, tot medio 2026.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Silooy

Socials

Seizoensoverzichtajaxvrouwen

Seizoensoverzicht Ajax Vrouwen | UWCL-succes en bekerwinst

Het seizoen 2023/2024 van de Ajax Vrouwen is er een voor in de geschiedenisboeken. De Amsterdammers reikten tot de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League en wonnen de KNVB Beker. We blikken samen met trainer Suzanne Bakker en sterkhouder Kay-Lee de Sanders terug op het memorabele jaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials