Ajax Vrouwen met 22 spelers naar Parijs voor Europees uitduel

PSG1920
PSG1920

Suzanne Bakker heeft 22 spelers geselecteerd voor de uitwedstrijd van de Ajax Vrouwen tegen Paris Saint-Germain. De Amsterdamse ploeg is dinsdag afgereisd naar de Franse hoofdstad, waar woensdagavond vanaf 21:00 uur het vijfde groepsduel wordt gespeeld in de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

De Ajax Vrouwen behaalden in de eerste vier groepswedstrijden zeven punten. De ploeg van Bakker is met dit puntenaantal momenteel lijstaanvoerder in poule C. Paris Saint-Germain volgt op plek twee met zes punten.

De complete wedstrijdselectie:

Regina van Eijk
Rosa van Gool
Chasity Grant
Isabelle Hoekstra
Tiny Hoekstra
Bente Jansen
Isa Kardinaal
Milicia Keijzer
Lotte Keukelaar
Daliyah de Klonia
Romée Leuchter
Lois Niënhuis
Nadine Noordam
Danique Noordman
Quinty Sabajo
Kay-Lee de Sanders
Sherida Spitse
Danique Tolhoek
Jonna van de Velde
Dionne van der Wal
Ashleigh Weerden
Lily Yohannes

Gerelateerde artikelen

Weerdenhl1920

Highlights Ajax Vrouwen - Excelsior | Goede generale

De Ajax Vrouwen zijn na zaterdagmiddag zes treffers en drie punten rijker. De ploeg van Suzanne Bakker won in eigen huis met 6-1 van Excelsior. En dat is een mooie opsteker vlak voor een belangrijke week voor de Ajacieden. Woensdag spelen de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League tegen Paris Saint-Germain. Zes dagen later is AS Roma de tegenstander in hetzelfde Europese clubtoernooi.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header 1920 Vrouwen

Verslag | Ajax Vrouwen beginnen met zege aan 2024

De Ajax Vrouwen zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Op sportcomplex de Toekomst werd Excelsior in de Azerion Vrouwen Eredivisie met 6-1 verslagen. De Amsterdamse goals kwamen van Chasity Grant (2), Sherida Spitse, Bente Jansen, Lily Yohannes en Danique Tolhoek.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials