Ajax Vrouwen op donderdagmiddag 18 augustus Europees in actie

Noordam 1420
Noordam 1420

De Ajax Vrouwen spelen de eerste voorronde UEFA Women's Champions League tegen Kristianstads DFF op donderdag 18 augustus om 14:00 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Deze ronde wordt in de vorm van een mini-toernooi afgewerkt op 18 en 21 augustus. Het Deense Fortuna Hjørring zal de organisatie van het toernooi op zich nemen en alle wedstrijden zullen dan ook gespeeld worden in het Hjørring Stadion.

Bij winst op Kristianstads DFF volgt op zondag 21 augustus  (13.00 uur) de finale tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Fortuna Hjørring en Eintracht Frankfurt. De wedstrijd om de derde plaats wordt om 18.00 uur gespeeld, deze wedstrijd wordt gespeeld voor de coëfficiëntenlijst

De winnaar van het toernooi plaatst zich voor de tweede voorronde. Deze wedstrijden worden eind september gespeeld over een thuis- en een uitwedstrijd.

Het volledige schema in groep 3 is:

Donderdag 18 augustus

14.00 uur:            AFC Ajax – Kristianstads DFF
19.00 uur:            Eintracht Frankfurt – Fortuna Hjørring

Zondag 21 augustus

13.00 uur:           Finale
18.00 uur:           Wedstrijd om derde plaats 

Gerelateerde artikelen

Kelly1

Reportage | Veel lol en optimisme bij 'debuut' Ajax Vrouwen Zaterdag 1

Voor de Ajax Vrouwen Zaterdag 1 was het een gedenkwaardige zondag. In het jubileumweekend dat 25 jaar de Toekomst werd gevierd, speelde het onlangs opgerichte team zijn eerste wedstrijd. In deze reportage krijg je een fraai kijkje in hoe dat officieuze debuut verliep onder leiding van coach Kelly Zeeman.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ashleigh Weerden 1280

Ashleigh Weerden tekent bij de Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Ashleigh Weerden over haar overgang naar de Ajax Vrouwen. De 23-jarige buitenspeler tekent een contract voor twee seizoenen. De overeenkomst gaat in op 1 juli en duurt tot en met 30 juni 2024. Weerden speelde de afgelopen twee jaar bij het Franse Montpellier.

Tags

  • #Weerden

Socials