Ajax Vrouwen-selectie bekend: deze 23 spelers reizen af naar Duitsland

Jansen19202
Jansen19202

De Ajax Vrouwen reizen met 23 spelers af richting München. Donderdagavond treft de Nederlands kampioen de Duitse grootmacht Bayern München in de derde speelronde van de UEFA Women’s Champions League. De aftrap in Beieren is om 18:45 uur.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Op de spelerslijst ontbreken Nikita Tromp en Roos van der Veen. Zij zijn er om medische redenen niet bij in Duitsland. Bij winst in München vestigen de Ajax Vrouwen zich in de top twee in groep C. Een plek bij de eerste twee betekent een plek in de knockout-fase van het toernooi.

De Ajax Vrouwen staan na twee wedstrijden op de derde plek. In de openingsronde werd er knap gewonnen van Paris Saint-Germain: 2-0. Een week later was AS Roma in Italië te sterk voor de ploeg van Suzanne Bakker. De Italiaanse koploper van de poule won met 3-0.

Dit is de complete wedstrijdselectie:
Regina van Eijk
Dionne van der Wal
Lois Niënhuis
Soraya Verhoeve
Jonna van de Velde
Romée Leuchter
Sherida Spitse
Nadine Noordam
Ashleigh Weerden
Isabelle Hoekstra
Chasity Grant
Danique Noordman
Bente Jansen
Milicia Keijzer
Tiny Hoekstra
Lily Yohannes
Rosa van Gool
Quinty Sabajo
Lotte Keukelaar
Daliyah de Klonia
Kay-Lee de Sanders
Isa Kardinaal
Danique Tolhoek

Gerelateerde artikelen

Sabajohl1920

Samenvatting PSV - Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen leken lang op weg naar drie punten in Eindhoven. In de slotfase ging het alsnog fout voor de ploeg van Suzanne Bakker. De Ajax Vrouwen lieten PSV terugkomen van een 1-3-achterstand naar 3-3. De gelijkmaker viel in blessuretijd en zorgde voor enorme teleurstelling bij de nummer twee van de Azerion Eredivisie Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

ISABELLE EN REGINA

Footy & The Brains met Hoekstra en Van Eijk: 'Zoveel mogelijk roepen'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Isabelle Hoekstra en Regina van Eijk bijvoorbeeld van adidas, Stephanie van der Gragt of New York? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials