Ajax Vrouwen spelen oefenduel met Olympique Lyon

S Bakker 1920
S Bakker 1920

De Ajax Vrouwen spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. Het duel wordt afgewerkt op zaterdag 26 augustus op het Groupama OL Training Center en begint om 11:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het duel met de Franse topploeg is de laatste test voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op zaterdag 2 september. Dan treffen de Amsterdammers FC Twente in de strijd om de supercup.

De Ajax Vrouwen speelden in het verleden al eens vaker tegen Olympique Lyon. In het seizoen 2018/2019 waren de Fransen twee keer de opponent in de UEFA Women's Champions League.

Gerelateerde artikelen

Eredivisiecupajaxpsv Leuchter 1420

Ruime oefenzege voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag de eerste oefenwedstrijd gespeeld en daarin gelijk de eerste zege behaald op FC Köln. In een wedstrijd die drie keer 27 minuten duurde, scoorde de ploeg van trainer Suzanne Bakker er zelf vijf en kreeg pas bij een 0-5-voorsprong een goal tegen: 1-5.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Competitieprogramma Vrouwen Noordam

Voor Ajax Vrouwen begint Eredivisie in Rotterdam

De KNVB heeft donderdagmiddag het competitieprogramma van de Azerion Vrouwen Eredivisie gepubliceerd. Voorafgaand aan de competitie barst de strijd om de Super Cup los. Landskampioen Ajax Vrouwen neemt het op zaterdag 2 september om 14:00 uur op tegen bekerwinnaar FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenfandag1920

Kom naar de Ajax Vrouwen Fandag

Heb jij de Ajax Vrouwen altijd al van dichtbij aan het werk willen zien? Kom dan op vrijdag 18 augustus naar sportcomplex de Toekomst voor de Ajax Vrouwen Fandag. De Ajax Vrouwen nodigen je uit om dan samen met hen het seizoen 2023/2024 in te luiden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials