Ajax Vrouwen spelen oefenwedstrijd in Duitsland

Weerdenarena1920
Weerdenarena1920

De Ajax Vrouwen spelen vrijdagmiddag om 15:30 uur een oefenwedstrijd in Duitsland. Tegenstander is 1. FC Köln. Het duel vindt plaats in het Stadion an der Römerstrasse in Straelen. Het duel is vrij toegankelijk voor publiek. Kaartjes kosten € 5 per stuk voor volwassenen en € 3 per stuk voor kinderen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het is voor de ploeg van Suzanne Bakker de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op seizoen 2023/2024. Op de Ajax Vrouwen Fandag van 18 augustus staat er nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Paris FC gepland.

Gerelateerde artikelen

Ajaxvrouwenfandag1920

Kom naar de Ajax Vrouwen Fandag

Heb jij de Ajax Vrouwen altijd al van dichtbij aan het werk willen zien? Kom dan op vrijdag 18 augustus naar sportcomplex de Toekomst voor de Ajax Vrouwen Fandag. De Ajax Vrouwen nodigen je uit om dan samen met hen het seizoen 2023/2024 in te luiden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Competitieprogramma Vrouwen Noordam

Voor Ajax Vrouwen begint Eredivisie in Rotterdam

De KNVB heeft donderdagmiddag het competitieprogramma van de Azerion Vrouwen Eredivisie gepubliceerd. Voorafgaand aan de competitie barst de strijd om de Super Cup los. Landskampioen Ajax Vrouwen neemt het op zaterdag 2 september om 14:00 uur op tegen bekerwinnaar FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Eerste Training 1920

In beeld | Ook Ajax Vrouwen zijn weer begonnen

In navolging van Ajax 1 en Jong Ajax zijn ook de Ajax Vrouwen maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Suzanne Bakker verzamelde op sportcomplex de Toekomst, trainde op het bijveld van de Johan Cruijff ArenA en besloot de eerste werkdag in de gym. De regerend landskampioen in de Azerion Vrouwen Eredivisie mikt op titelprolongatie.

Tags

  • #PreSeason
  • #AjaxVrouwen

Socials