Ajax Vrouwen te sterk voor Zulte Waregem in oefenduel

Trmp
Trmp

De Ajax Vrouwen hebben vertrouwen getankt in een oefenduel met Zulte Waregem. Op sportcomplex de Toekomst werd het 4-2.

• #AjaxVrouwen

De Ajax Vrouwen, met de nodige nieuwkomers in de basisopstelling, toonden zich veerkrachtig. Zulte Waregem kwam in de eerste helft tot tweemaal toe op voorsprong.

Na een rake corner in de openingsfase maakte Kelly Zeeman de gelijkmaker, maar niet veel later viel ook een afstandsschot van de Belgen binnen.

Na rust waren het nieuwkomers Tiny Hoekstra en Romée Leuchter die Ajax de zege brachten. De tweede gelijkmaker kwam van Hoekstra, waarna Leuchter met twee treffers het pleit beslechte.