De rugnummers van de Ajax Vrouwen zijn bekend

VDG
VDG

De rugnummers van de Ajax Vrouwen voor het seizoen 2021/2022 zijn bekend. We lopen in dit artikel aan de hand van drie foto's de selectie door.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Er gebeurde de laatste weken behoorlijk veel in de selectie van de Ajax Vrouwen. Een aantal ervaren spelers stopte en andere selectieleden zochten hun sportieve heil elders. 

Logischerwijs zijn er nog genoeg vertrouwde gezichten in de ploeg. Denk bijvoorbeeld aan Lize Kop, Liza van der Most en Stefanie van der Gragt. 

Daartegenover staat dat de Ajax Vrouwen zich ook flink wist te versterken. Aanwinst Romée Leuchter krijgt nummer 7. Nadine Noordam kwam van ADO Den Haag en gaat met nummer 10 spelen. De nieuwe aanvaller Tiny Hoekstra, overgenomen van sc Heerenveen, krijgt nummer 19. 

Buiten de nieuwe spelers van buitenaf is er ook een aantal dames overgeheveld vanuit het Talententeam. Zaina Bouzerrade gaat voetballen met 21 op de rug. Regina van Eijk zal actief zijn met nummer 28. 

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Leuchter2

Romée Leuchter versterkt Ajax Vrouwen

Romée Leuchter speelt volgend seizoen voor de Ajax Vrouwen. De twintigjarige aanvaller komt over van PSV Vrouwen en tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2021 en een looptijd kent van drie jaar, tot medio 2024.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra2.0

Hoekstra en Noordam versterken Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Tiny Hoekstra en Nadine Noordam over hun overgang naar Amsterdam. Beide spelers tekenen een contract voor één seizoen bij de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

2021 06 09 Contract Iris Stiekema 0002

Stiekema en Hoekstra tekenen eerste contract bij Ajax Vrouwen

Iris Stiekema en Isabelle Hoekstra hebben een handtekening gezet onder hun eerste contract bij de Ajax Vrouwen. De overeenkomst van Stiekema kent een looptijd van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2024, Hoekstra tekent tot medio 2022.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials