Ajax Vrouwen terug op de club: 'Zin om weer te beginnen'

De Ajax Vrouwen zijn deze week onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Hesterine de Reus begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Ajacieden zijn na een welverdiende vakantie weer blij om terug te zijn op de club. "We zijn klaar om te knallen."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Header Ajax Vrouwen Training 1

Nieuw seizoen, nieuwe trainer: Ajax Vrouwen zijn begonnen

De Ajax Vrouwen zijn maandagochtend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De Ajacieden meldden zich in een ontspannen sfeer een voor een op sportcomplex de Toekomst en werkten later de eerste training af onder de nieuwe trainer Hesterine de Reus.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Uwclloting1920 2

Ajax Vrouwen loten FC Kolos Kovalivka in eerste voorronde UWCL

De loting in het Zwitserse Nyon heeft vrijdagmiddag uitgewezen dat de Ajax Vrouwen zijn gekoppeld aan FC Kolos Kovalivka. Het eerste duel in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League wordt op 4 september gespeeld.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Seizoensoverzichtajaxvrouwen

Seizoensoverzicht Ajax Vrouwen | UWCL-succes en bekerwinst

Het seizoen 2023/2024 van de Ajax Vrouwen is er een voor in de geschiedenisboeken. De Amsterdammers reikten tot de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League en wonnen de KNVB Beker. We blikken samen met trainer Suzanne Bakker en sterkhouder Kay-Lee de Sanders terug op het memorabele jaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials