Ajax Vrouwen treffen FC Dinamo BSUPC in voorronde Women's Champions League

Leuchter1920
Leuchter1920

De Ajax Vrouwen nemen het in de finale van de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League op tegen FC Dinamo BSUPC. De ploeg uit Wit-Rusland won woensdagavond met 9-0 van het Moldavische Agarista CSF Anenii Noi, waardoor een finaleplek veiliggesteld werd.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De ploeg van Suzanne Bakker treft FC Dinamo BSUPC zaterdagmiddag vanaf 17:00 uur Nederlandse tijd in het CSR Orhei-stadion in Moldavië. 

Bij een positief resultaat in de finale van de eerste voorronde wacht de Ajax Vrouwen nog een kwalificatieronde. In die ronde valt het definitieve ticket voor de Women’s Champions League te verdienen.

AJAX Vrouwen WCL Round1 Dinamo 1080X1080

Gerelateerde artikelen

Ajax Vrouwen Vertrek 1920

In beeld | Ajax Vrouwen reizen naar Moldavië

De Ajax Vrouwen meldden zich woensdagmiddag op Schiphol voor een vliegreis naar Moldavië. Daar bereiden de Ajacieden van trainer Suzanne Bakker zich vanaf vanavond voor op de finalewedstrijd, op zaterdag, in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumb HL 1920

Highlights Ajax Vrouwen - FC Twente | Nederlaag in strijd om Supercup

De Ajax Vrouwen openden het seizoen zaterdag met de strijd om de nationale Supercup. Twee weken voor de eerste competitiewedstrijd in de Azerion Eredivisie ging de ploeg van Suzanne Bakker pijnlijk onderuit. Op sportcomplex de Toekomst versloeg bekerhouder FC Twente de landskampioen met 2-5. Tiny Hoekstra en Romée Leuchter maakten de Amsterdamse goals.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials