Yohannes: 'Soms moet je even stilstaan bij wat er allemaal gebeurt'

Lily Yohannes maakte afgelopen zaterdag haar debuut voor de Ajax Vrouwen. Het zestienjarige talent keek de hele week uit naar de wedstrijd om de Supercup tegen FC Twente. "Ik ben hartstikke trots."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumb HL 1920

Highlights Ajax Vrouwen - FC Twente | Nederlaag in strijd om Supercup

De Ajax Vrouwen openden het seizoen zaterdag met de strijd om de nationale Supercup. Twee weken voor de eerste competitiewedstrijd in de Azerion Eredivisie ging de ploeg van Suzanne Bakker pijnlijk onderuit. Op sportcomplex de Toekomst versloeg bekerhouder FC Twente de landskampioen met 2-5. Tiny Hoekstra en Romée Leuchter maakten de Amsterdamse goals.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumb 1920

Verslag | Valse start Ajax Vrouwen met pijnlijk verlies Supercup

De Ajax Vrouwen zijn het seizoen slecht begonnen. De Amsterdammers gingen zaterdag pijnlijk onderuit in de strijd om de Supercup, een treffen tussen landskampioen Ajax en bekerwinnaar FC Twente. Op sportcomplex de Toekomst werd het zaterdag 2-5 voor de Tukkers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenxfc24

Ajax Vrouwen eerste club van Nederland in voetbalgame FC24

De vrouwen van Ajax krijgen een plek in de wereldwijde voetbalgame EA Sports FC24 (voorheen FIFA23). Het is voor het eerst de vrouwentak van een Nederlandse club in het spel zit. De game wordt wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld. De nieuwste versie van de game komt 22 september uit.

Tags

  • #FC24

Socials