Highlights Ajax Vrouwen - FC Twente | Nederlaag in strijd om Supercup

De Ajax Vrouwen openden het seizoen zaterdag met de strijd om de nationale Supercup. Twee weken voor de eerste competitiewedstrijd in de Azerion Eredivisie ging de ploeg van Suzanne Bakker pijnlijk onderuit. Op sportcomplex de Toekomst versloeg bekerhouder FC Twente de landskampioen met 2-5. Tiny Hoekstra en Romée Leuchter maakten de Amsterdamse goals.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumb 1920

Verslag | Valse start Ajax Vrouwen met pijnlijk verlies Supercup

De Ajax Vrouwen zijn het seizoen slecht begonnen. De Amsterdammers gingen zaterdag pijnlijk onderuit in de strijd om de Supercup, een treffen tussen landskampioen Ajax en bekerwinnaar FC Twente. Op sportcomplex de Toekomst werd het zaterdag 2-5 voor de Tukkers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwenxfc24

Ajax Vrouwen eerste club van Nederland in voetbalgame FC24

De vrouwen van Ajax krijgen een plek in de wereldwijde voetbalgame EA Sports FC24 (voorheen FIFA23). Het is voor het eerst de vrouwentak van een Nederlandse club in het spel zit. De game wordt wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld. De nieuwste versie van de game komt 22 september uit.

Tags

  • #FC24

Socials

Spitse1920

Spitse: 'We voetballen allemaal om prijzen te pakken'

De Ajax Vrouwen strijden zaterdagmiddag met FC Twente om de Supercup. Trainer Suzanne Bakker en aanvoerder Sherida Spitse blikken vooruit op het heerlijke affiche. "De wedstrijd tegen Olympique Lyon geeft veel vertrouwen."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials