Ajax Vrouwen verlengt met Hoekstra en Tromp

Tromp 1280
Tromp 1280

Een mooie dag in Amsterdam: twee spelers hebben hun contract verlengd bij de Ajax Vrouwen. Isabelle Hoekstra en Nikita Tromp zijn allebei langer verbonden aan de club.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra (Leiden, 31 juli 2003) maakte in 2020 de overstap van het Ajax Vrouwen Talententeam naar de Ajax Vrouwen. Haar huidige overeenkomst liep tot en met juni 2023. De nieuwe verbintenis loopt tot media 2024. Hoekstra speelde tot dusver 11 officiële duels voor de Ajax Vrouwen en scoorde daarin één keer.

Tromp (Beverwijk, 8 mei 2002) keerde in 2020 terug naar Amsterdam na een periode bij PEC Zwolle. De aanvaller verlengt haar huidige verbintenis, die liep tot en met juni 2023, met één seizoen waardoor ze nu vastligt tot medio 2024. Tromp maakte in 57 duels 23 goals voor de Ajax Vrouwen. Momenteel herstelt Tromp van een blessure.

Gerelateerde artikelen

HL EC PSV 1280

Highlights Ajax Vrouwen – PSV | Grote stap naar finale Eredivisie Cup

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag in de eerste halve finale van de Eredivisie Cup afgerekend met PSV. De kersverse kampioen won dankzij goals van Tiny Hoekstra (2), Romée Leuchter, Chasity Grant en Elisha Kruize met 5-2. De return volgt maandag 22 mei in Eindhoven.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Eredivisiecupajaxpsv Leuchter 880

Ajax Vrouwen tonen zich ook in Eredivisie Cup waardig kampioen

Precies een week na het behalen van de landstitel waren de Ajax Vrouwen met de schaal te bewonderen in eigen huis. Op een feestelijk sportcomplex de Toekomst won de kersverse kampioen in de halve finale van de Eredivisie Cup met 5-2 van PSV. Fans gingen op de foto met de schaal; Kay-Lee de Sanders kreeg een mooi herinneringsbord en de supporters kregen zeven goals voorgeschoteld. Kortom: een prachtige middag in Amsterdam.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax VR Twente 1280

Unieke kampioensbeelden Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen kroonden zich zondag tot de beste van Nederland. Dankzij een imposante zege in Zwolle (1-6) werd de derde landstitel uit de clubhistorie veroverd. Het leverde geweldige beelden met uitgelaten en feestende Ajacieden op. Wij waren er van begin tot eind bij.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials