Alle stadions in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij

Arena Interieur 380 Hoog
Arena Interieur 380 Hoog

Alle stadions in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn vanaf dit seizoen rookvrij. De actie sluit aan bij de landelijke beweging ‘De Rookvrije Generatie’. Het doel is om kinderen te laten opgroeien in een rookvrije omgeving. De Johan Cruijff ArenA en sportcomplex de Toekomst zijn al sinds seizoen 2008-2009 rookvrij.

Tags

  • #Rookvrij

Socials

Een 'rookvrij stadion' geldt zodra het stadion wordt betreden; op alle tribunes, toiletten, horecapunten, trappen, businessruimtes, loges en skyboxen. Buiten het stadion mag er wel weer gerookt worden. 

Tags

  • #Rookvrij

Socials

Gerelateerde artikelen

Hansengoal

Ajax en VriendenLoterij verlengen samenwerking

Ajax en de VriendenLoterij gaan de komende jaren door met hun partnership. De samenwerking is verlengd tot en met juli 2023. De VriendenLoterij en haar deelnemers blijven hiermee de maatschappelijke aspecten van het jeugdvoetbal en de maatschappelijke activiteiten van Ajax ondersteunen.

Tags

  • #VriendenLoterij

Socials

Cruijffstandbeeld

Ajax-supporters onthullen samen met Frank Rijkaard standbeeld voor Johan Cruijff

Frank Rijkaard en een afvaardiging van Ajax-supporters hebben vrijdagmiddag een standbeeld van Johan Cruijff onthuld. Het levensgrote bronzen beeld staat bij de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA en is ontworpen door kunstenaar Hans Jouta. Het beeldhouwwerk is tot stand gekomen door een inzamelingsactie onder supporters op initiatief van de Ajax Supporters Delegatie.

Tags

  • #JohanCruijff

Socials