Antony talent van de maand december in Eredivisie

Antonytalent1280
Antonytalent1280

Antony is door ESPN uitgeroepen tot talent van de maand december in de Eredivisie. De behendige buitenspeler kreeg vrijdagmiddag de bijbehorende award uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Antony

Socials

De maand december begon voor de 21-jarige Braziliaans international met twee doelpunten in de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Willem II.

Na de duels met AZ (1-2-nederlaag) en Feyenoord (0-2-zege) was Antony opnieuw zeer belangrijk in de laatste competitiewedstrijd van het jaar tegen Fortuna Sittard. Toen scoorde hij zelf de 2-0 maar was ook met een fantastische pass op Devyne Rensch nadrukkelijk betrokken bij de 3-0.

Gerelateerde artikelen

Antony2

Antony opgeroepen voor Seleção

Antony is voor het eerst opgeroepen voor het Braziliaanse nationale elftal. De 21-jarige Ajacied kroonde zich deze zomer met de O21 van zijn land al tot olympisch kampioen.

Tags

  • #Antony

Socials

Nieuwe Versie

Uit het fotoalbum van: Antony

Met vochtige ogen en een brok in z’n keel kijkt Antony (20) naar een foto uit zijn jeugdjaren. Miljoenen voetbalfans kennen ‘m als speler van Ajax, maar wat weten ze van hem als mens? Een verhaal door de ogen van een Braziliaanse jongen die opgroeide in Inferninho, één van de gevaarlijkste sloppenwijken in São Paulo.

Tags

  • #Antony

Socials

NEWTHUMB

Timber talent van de maand in de Eredivisie

Jurriën Timber is persoonlijk onderscheiden voor zijn spel van de afgelopen weken op de Nederlandse velden. De verdediger is uitgeroepen tot talent van de maand april in de Eredivisie. Timber kreeg de bijbehorende award uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Timber

Socials