Antony trefzeker voor Brazilië

Antony Goal 20220202 1280 Copyright Proshots 15205967
Antony Goal 20220202 1280 Copyright Proshots 15205967

Brazilië heeft afgelopen nacht de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Paraguay met ruime cijfers gewonnen: 4-0. Antony behoorde in Belo Horizonte tot de scorende Brazilianen. De Ajacied speelde het laatste halfuur mee en tekende voor de derde treffer. Argentinië versloeg Colombia met 1-0. Lisandro Martínez speelde het hele WK-kwalificatieduel mee met de bianco celeste.

Tags

  • #Interlands

Socials

Lautaro Martínez was afgelopen nacht de matchwinnaar in het Estadio Mario Alberto Kempes van Córdoba. Nico Tagliafico kwam niet in actie voor de Argentijnen. Zijn clubgenoot Lisandro speelde zijn zesde interland. 

Ongeslagen
Brazilië en Argentinië zijn in deze WK-kwalificatiecyclus nog altijd ongeslagen. De aartsrivalen plaatsten zich eerder al voor het WK dat later dit jaar wordt gespeeld in Qatar. De treffer die Antony tegen Paraguay maakte, was zijn tweede voor de nationale ploeg. De aanvaller speelde zijn zevende interland voor de Seleçao

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Alvarez Groot Copyright Proshots 14316576

Álvarez valt geblesseerd uit bij Mexico

Edson Álvarez zal met weinig plezier terugkijken op zijn 53e interland voor Mexico. De Ajacied had afgelopen nacht een basisplaats in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Costa Rica, maar hij viel na rust geblesseerd uit. Het treffen in het Estadio Azteca in Mexico-Stad leverde geen doelpunten op. De ernst van de blessure bij Álvarez is nog niet duidelijk.

Tags

  • #Interlands

Socials

Nico Lisa 880

Tagliafico en Martínez winnen met Argentinië

Lisandro Martínez en Nico Tagliafico hebben met Argentinïe de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Chili met 2-1 gewonnen. De Argentijnen hadden zich, net als Brazilië, al geplaatst voor het WK in Qatar. Antony speelde donderdag met 1-1 gelijk tegen Ecuador.

Tags

  • #Interlands

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl