Bestel jouw seizoenkaart voor de Ajax Vrouwen

SCC Vrouwen 1920
SCC Vrouwen 1920

De seizoenkaarten voor de Ajax Vrouwen zijn het afgelopen seizoen met succes geïntroduceerd. De verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 is inmiddels geopend. Als kaarthouder krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie die op sportcomplex de Toekomst worden gespeeld.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Het bestellen van seizoenkaarten voor de Ajax Vrouwen is mogelijk t/m 25 augustus en kosten € 50 per kaart. Fans jonger dan dertien jaar betalen € 30. Per account kun je maximaal twee seizoenkaarten bestellen. Kaarten worden per thuisduel verstrekt als mobile ticket in de Ajax app.

Bestel hier

Voordelen:

  • Toegang tot alle negen thuisduels in de Azerion Vrouwen Eredivisie op de Toekomst
  • Vaste zitplaats op de overdekte Bob Haarms-tribune
  • Voorrang bij verkoop van overige duels, zoals de KNVB Beker, Eredivisie Cup en eventuele Europese duels van de Ajax Vrouwen
  • Voordeliger dan losse kaarten
  • 10% korting in de online shop en de Ajax Fanshops

Na het bestellen van je seizoenkaart, ontvang je in aanloop naar het eerste thuisduel informatie over de digitale pas en mobile ticket(s).

Gerelateerde artikelen

S Bakker 1920

Ajax Vrouwen spelen oefenduel met Olympique Lyon

De Ajax Vrouwen spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. Het duel wordt afgewerkt op zaterdag 26 augustus op het Groupama OL Training Center en begint om 11:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Competitieprogramma Vrouwen Noordam

Voor Ajax Vrouwen begint Eredivisie in Rotterdam

De KNVB heeft donderdagmiddag het competitieprogramma van de Azerion Vrouwen Eredivisie gepubliceerd. Voorafgaand aan de competitie barst de strijd om de Super Cup los. Landskampioen Ajax Vrouwen neemt het op zaterdag 2 september om 14:00 uur op tegen bekerwinnaar FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Eredivisiecupajaxpsv Leuchter 1420

Ruime oefenzege voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag de eerste oefenwedstrijd gespeeld en daarin gelijk de eerste zege behaald op FC Köln. In een wedstrijd die drie keer 27 minuten duurde, scoorde de ploeg van trainer Suzanne Bakker er zelf vijf en kreeg pas bij een 0-5-voorsprong een goal tegen: 1-5.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials