Bestuursraadsleden Haarms en Harman leggen bestuursfunctie neer

Toekomst1280
Toekomst1280

Ruud Haarms en Mike Harman hebben donderdag hun bestuursfunctie neergelegd om voor hun beide moverende redenen. Voorzitter Frank Eijken betreurt het ten zeerste dat zij hun besluit juist op dit moment hebben genomen, maar respecteert hun beslissing.

Tags

  • #Bestuursraad

Socials

Haarms werd in december 2018 tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd als lid van de Bestuursraad. Een kleine drie jaar later, in augustus 2021, trad ook Harman toe tot de Bestuursraad.

De Vereniging dankt beide heren voor hun inzet.

Gerelateerde artikelen

Eringa 900 Eringa P Rvb 2023 2

Voordracht Pier Eringa als commissaris en voorzitter RvC Ajax

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV draagt Pier Eringa voor als lid en tevens voorzitter van de RvC. Het betreft een voordracht tot benoeming voor de duur van drie jaar en acht maanden, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in november 2026. De voordracht van Eringa heeft de steun van de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV en de vereniging Ajax als grootaandeelhouder.

Tags

  • #RVC

Socials

Van Halst 1920

Raad van Commissarissen draagt Van Halst voor

De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax draagt Jan van Halst voor als nieuw lid van de RvC. Het betreft een voordracht tot benoeming voor de duur van drieënhalf jaar, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in november 2026. De voordracht heeft de steun van de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV en de vereniging Ajax als grootaandeelhouder.

Tags

  • #RvC

Socials

TK Adidas 1280

Ajax in zomer op trainingskamp naar Duitsland

Ajax bereidt zich in Duitsland voor op het seizoen 2023/2024. Van maandag 24 t/m zaterdag 29 juli 2023 is de gehele Ajax-selectie te gast in Herzogenaurach op de adidas World of Sports campus.

Tags

  • #adidas
  • #PreSeason

Socials