Blik op de Toekomst | Grote thuiszeges voor O17 en O14

O17header
O17header

Hoewel het een rustige voetbalzaterdag was op sportcomplex de Toekomst, viel er voor verschillende Ajax-talenten genoeg te juichen. Zo boekten onder meer Ajax O17 en O14 ruime overwinningen op respectievelijk PEC Zwolle en Borussia Mönchengladbach. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Ajax O17 ontving zaterdag de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle op de Toekomst. De Zwollenaren staan onderaan in de voorjaarscompetitie en dit was ook terug te zien op het veld. De Ajax-talenten waren een maat te groot en wonnen met maar liefst 8-1. Rayane Bounida en Emre Ünüvar waren allebei twee keer trefzeker tegen PEC Zwolle. Bendeguz Kovacs, Luca Messori, Sean Steur en Aaron Bouwman deden ook een duit in het zakje.

De O16 en O15 van Ajax speelden zaterdagmiddag buiten de deur. Ajax O16 won op Sportpak Heksenwiel met 1-3 van NAC Breda, terwijl de O15 erin slaagde om de mini-Klassieker tegen Feyenoord met 2-3 te winnen. Ondanks de overwinningen maken beide ploegen geen kans meer op de voorjaarstitel.

Zevenklapper voor O14
Ajax O14 nam het in eigen huis op tegen het Duitse Borussia Mönchengladbach. De Ajacieden wonnen de oefenwedstrijd met ruime cijfers: 7-1. Onze huisfotograaf zat langs het veld en schoot enkele fraaie juichplaten.

Ajax O12 en O11 kwamen zaterdag ook nog in actie. Eerstgenoemde team speelde op de Toekomst een oefenduel met RKAVIC O13-1. Het treffen eindigde in 4-2. Ajax O11 reisde af naar Eindhoven voor een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van PSV. De jonge Ajax-spelers wonnen met 7-10 in Brabant.

Alle uitslagen:
PSV O11 - Ajax O11 7-10
Ajax O12 - RKAVIC O13-1 4-2
Ajax O14
- Borussia Mönchengladbach O14 7-1
Feyenoord O15 - Ajax O15 2-3
NAC Breda O16 - Ajax O16 1-3
Ajax O17
– PEC Zwolle O17 8-1

Gerelateerde artikelen

Blik Op De Toekomst Thumb

Blik op de Toekomst | Teleurstelling bij Ajax O18

Het is de ploeg van Frank Peereboom zaterdag niet gelukt om het kampioenschap binnen te slepen tegen AZ O18. In het allesbeslissende finaleduel tussen de voorjaars- en najaarskampioen werd met 0-2 verloren. Verder wist de O13-2 wel overtuigend te winnen van Feyenoord. Daarnaast hield de rest van de onderbouw de volle buit ook in Amsterdam. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

O18 4Mei

Blik op de Toekomst | Goed nieuws voor O18 na overwinning

Het was een rustige zaterdag voor de Ajax-jeugd. Wel won de O18 als kersverse voorjaarskampioen een belangrijk duel met FC Utrecht en greep het Ajax Vrouwen Talententeam naast de titel. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

BOT Alders

Blik op de Toekomst | O18 blijft op titelkoers

Het was weer een zaterdag met volop doelpunten op sportcomplex de Toekomst en elders. Zo won de O18 na een spectaculaire slotfase van Vitesse, ging de O17 hard onderuit en maakte het Vrouwen Talententeam er vijf. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials