Blind: 'Een heel groot compliment aan de fans'

Daley Blind kon zijn geluk niet op na de 4-0-overwinning op Borussia Dortmund. Ajax is na drie wedstrijden in de UEFA Champions League nog foutloos. "Het was fantastisch. We mogen trots zijn op het resultaat en er even van genieten."

Tags

  • #UCL
  • #AJABVB

Socials

"Dit was fantastisch," opent de Man of the Match. "Een heel groot compliment aan de groep en aan de fans. Die gaven ons echt een boost. Negen punten uit drie wedstrijden is een hele goede start."

Blind zag zijn ploeg steeds meer op dreef raken. "Ze spelen op een manier die best lastig te bestrijden is. Daar hadden we het even moeilijk mee, maar op een gegeven hebben we dat als team herkend. Daarna hielden we de bal langer in de ploeg en kregen zij het moeilijk om onder de druk uit te komen."

Meten met de top
Ajax verloor in 2012 nog met 1-4 van Borussia Dortmund. "De tijden zijn wat dat betreft wel echt veranderd. We hebben laten zien dat we ons nu kunnen meten met de top."

Tags

  • #UCL
  • #AJABVB

Socials

Gerelateerde artikelen

Tadic Interview

Tadic looft fans: 'Dortmund speelt tegen twaalf man'

Dusan Tadic kijkt uit naar de derde groepswedstrijd in de UEFA Champions League tegen Borussia Dortmund. De Serviër geniet van de bijzondere sfeer tijdens Champions League-avonden in de Johan Cruijff ArenA en hij beschrijft de bijzondere band die de ploeg met de fans heeft.

Tags

  • #UCL
  • #Tadic

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl