Brobbey en Bergwijn in voorselectie Oranje voor EK 2024

Brobbey Bergwijn Voorselectie
Brobbey Bergwijn Voorselectie

Brian Brobbey en Steven Bergwijn zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK komende zomer in Duitsland. De groep bestaat momenteel uit dertig man en wordt nog teruggebracht naar maximaal 26 spelers.

Tags

  • #EK2024

Socials

Bondscoach Ronald Koeman maakt woensdag 29 mei bekend welke spelers hij definitief meeneemt naar UEFA EURO 2024. Het Nederlands elftal treft op de eindronde in de groepsfase Polen, Frankrijk en Oostenrijk.

In aanloop naar het EK speelt Oranje op 6 juni tegen Canada en op 10 juni tegen IJsland. Beide thuisduels beginnen om 20:45 uur.

Gerelateerde artikelen

Donnyvandebeek1920

Op bezoek bij Donny: 'Ajax is altijd een speciale plek voor mij geweest'

Donny van de Beek was onlangs even terug in Nederland. Het perfecte moment om bij de oud-Ajacied langs te gaan. De middenvelder kende prachtige jaren in Amsterdam. Dat staat helaas in schril contrast met het huidige vijfde plek in de Eredivisie. "Ajax komt er altijd weer bovenop. Vroeg of laat staan ze er weer. Daar ben ik van overtuigd."

Tags

  • #VandeBeek

Socials

Hato Brobbey Prijzen

Onderscheidingen voor Brobbey en Hato na laatste thuisduel

Brian Brobbey en Jorrel Hato werden na de 3-0-zege op Almere City in het zonnetje gezet. De aanvaller werd Speler van het Jaar en Hato ontving de prijs voor Talent van het Jaar. "Het was een zwaar seizoen, maar ik ben wel trots op mezelf."

Tags

  • #Brobbey
  • #Hato

Socials