Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders op 14 maart

Arena 1280 2023 01 10 Johan Cruijff Arena 0078
Arena 1280 2023 01 10 Johan Cruijff Arena 0078

Op dinsdag 14 maart 2023 zal de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) van AFC Ajax NV plaatshebben. De BAVA wordt vanaf 10:00 uur gehouden in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #BAVA

Socials

Alle relevante informatie (zoals tijdstip, aanmeldingsprocedure voor aandeelhouders, vergaderstukken) vindt u hier.

Gerelateerde artikelen

Schlick1280

Benoeming Georgette Schlick, herbenoeming directieleden

Georgette Schlick is vrijdagmiddag 28 januari benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV. Dat gebeurde tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) die online heeft plaatsgevonden.

Tags

  • #BAVA

Socials

Kosterrvc 1280

Adrie Koster adviseur Raad van Commissarissen

Adrie Koster gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax adviseren op het gebied van voetbaltechnische zaken. Koster vult op deze wijze de vacante positie van RvC-lid Danny Blind voor de komende periode in. Blind, die sinds zijn aanstelling bij de KNVB al geen deel meer uitmaakte van de beraadslagingen en besluitvorming van de RvC, wordt bij de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders niet herbenoemd.

Tags

  • #RVC

Socials

Eringa 900 Eringa P Rvb 2023 2

Voordracht Pier Eringa als commissaris en voorzitter RvC Ajax

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV draagt Pier Eringa voor als lid en tevens voorzitter van de RvC. Het betreft een voordracht tot benoeming voor de duur van drie jaar en acht maanden, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in november 2026. De voordracht van Eringa heeft de steun van de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV en de vereniging Ajax als grootaandeelhouder.

Tags

  • #RVC

Socials