Buitengewone algemene vergadering aandeelhouders op 28 januari 2022

Logoajaxtoekomst1280
Logoajaxtoekomst1280

Op vrijdag 28 januari 2022 zal de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) van AFC Ajax NV plaatshebben.

Tags

  • #BAVA

Socials

In verband met COVID-19 zal het een virtuele vergadering zijn en hebben aandeelhouders geen fysieke toegang tot de vergadering.


Alle relevante informatie (zoals tijdstip, aanmeldingsprocedure voor aandeelhouders, vergaderstukken) vindt u hier.

Tags

  • #BAVA

Socials

Gerelateerde artikelen

Kosterrvc 1280

Adrie Koster adviseur Raad van Commissarissen

Adrie Koster gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax adviseren op het gebied van voetbaltechnische zaken. Koster vult op deze wijze de vacante positie van RvC-lid Danny Blind voor de komende periode in. Blind, die sinds zijn aanstelling bij de KNVB al geen deel meer uitmaakte van de beraadslagingen en besluitvorming van de RvC, wordt bij de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders niet herbenoemd.

Tags

  • #RVC

Socials

Overmarsfoto (1)

Ajax verlengt contract Marc Overmars

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV is voornemens het contract met Marc Overmars te verlengen tot en met 30 juni 2026. Dit met inachtneming van de geldende procedure, waardoor de directeur voetbalzaken na de nog uit te schrijven Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) door de RvC kan worden herbenoemd voor de nieuwe periode. De huidige termijn van Overmars loopt tot en met november 2024.

Tags

  • #Overmars2026

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl