Contractverlenging Charlie Setford

Ajax en Charlie Setford hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe verbintenis van de negentienjarige keeper loopt tot en met 30 juni 2027.

Tags

  • #Setford

Socials

Charlie Setford (Haarlem, 11 mei 2004) doorliep sinds 2012 de jeugdopleiding van Ajax. In 2022 ontving hij de Abdelhak Nouri Trofee voor grootste talent van de jeugdopleiding. Setford maakte op 20 augustus 2021 zijn debuut in het betaald voetbal, tijdens de wedstrijd FC Den Bosch – Jong Ajax: 2-3. Sindsdien speelde de Engels jeugdinternational zeventien wedstrijden voor de beloften.

Gerelateerde artikelen

Setford1920 2

Charlie Setford opent Schoolplein 14 in Bennebroek

Charlie Setford heeft dinsdagmiddag zijn eigen Schoolplein 14 geopend op De Franciscus in Bennebroek. De doelman van Ajax ontving in 2022 de Abdelhak Nouri Trofee en koos ervoor om het pleintje bij zijn oude basisschool te plaatsen.

Tags

  • #Setford

Socials

Setfordthumb1920

Setford opent Schoolplein 14: 'Speelde hier elke dag'

Charlie Setford werd vorig seizoen uitgeroepen tot het Talent van de Toekomst. De doelman kreeg uit handen van de familie Nouri de Abdelhak Nouri Trofee. Vanwege die prijs mocht Setford onlangs een eigen 'Schoolplein 14' openen. Dat deed hij bij zijn voormalig basisschool in het Noord-Hollandse Bennebroek. "Ik zat nooit op een klimrek, maar ging altijd voetballen en hooghouden op het plein. Dat was voor ons the place to be."

Tags

  • #Schoolplein14

Socials

JOGG1

Ajax onderscheiden voor gezonde sportomgeving op de Toekomst

Ajax heeft vier JOGG-Teamfit topprestatiebadges ontvangen vanwege het realiseren van een gezonde omgeving op sportcomplex de Toekomst. Het gaat om twee badges voor gezonde voeding, een voor een rookvrij sportterrein en een voor een verantwoord alcoholbeleid.

Tags

  • #DeToekomst

Socials