Verhoeve zet handtekening onder nieuw contract bij Ajax Vrouwen

Verhoeve Contract 1280
Verhoeve Contract 1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Soraya Verhoeve over de verlenging van haar contract. Haar nieuwe verbintenis loopt tot en met 30 juni 2023.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Verhoeve (Delft, 28 december 1997) kwam het afgelopen seizoen mede vanwege een blessure slechts drie keer in actie voor de Ajax Vrouwen. De inmiddels 24-jarige speelster is multi-inzetbaar en kwam in 2016 over van CTO Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Header Goed 880

In beeld | Internationals terug bij Ajax Vrouwen

Sherida Spitse, Romée Leuchter en Victoria Pelova hebben zich weer gemeld in Amsterdam. De internationals genoten na het Europees kampioenschap van hun vakantie en sloten maandag weer aan bij de groep.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Grant 1280 (1)

Ajax Vrouwen blijven foutloos in oefencampagne

De Ajax Vrouwen hebben ook de derde wedstrijd van de voorbereiding winnend afgesloten. De ploeg van trainer Suzanne Bakker was op sportcomplex de Toekomst met 5-0 te sterk voor KAA Gent. Vorige week wonnen de vrouwen nog met 1-2 van KRC Genk. De week daarvoor waren ze te sterk voor RSC Anderlecht: 5-3.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Van De Velde 1280

Blessure Jonna van de Velde

Ajax kan komend seizoen geen beroep doen op Jonna van de Velde. De twintigjarige middenvelder raakte tijdens een training geblesseerd aan haar knie. Van de Velde wordt binnenkort geopereerd en richt zich daarna op haar herstel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials