De Boer selecteert Blind en Promes voor Oranje

2020 08 19 Trainingskamp Oosterrijk 0013
2020 08 19 Trainingskamp Oosterrijk 0013

De nieuwe bondscoach Frank de Boer heeft Daley Blind en Quincy Promes opgeroepen voor de selectie van het Nederlands elftal. Het tweetal zal het de komende interlandperiode met Oranje opnemen tegen Mexico, Bosnië-Herzegovina en Italië.

Tags

  • #Oranje

Socials

De Boer selecteerde 25 spelers voor de aankomende drie wedstrijden. Perr Schuurs, de afgelopen interlandbreak nog wel van de partij bij Oranje, is dit keer niet opgeroepen. Blind was er de vorige keer juist niet bij, maar keert nu terug in de selectie.

Oranje oefent woensdag 7 oktober in de Johan Cruijff ArenA tegen Mexico, waarna het zondag 11 oktober de UEFA Nations League hervat met een duel in en met Bosnië-Herzegovina. Op woensdag 14 oktober sluit Oranje de eerste interlandperiode onder De Boer af met een uitwedstrijd tegen Italië, ook in de Nations League.

Tags

  • #Oranje

Socials

Gerelateerde artikelen

Promes 7

Promes wint met Oranje van Polen

Quincy Promes is vrijdagavond met Oranje de groepsfase van de UEFA Nations League goed begonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Polen met 1-0 verslagen. Promes speelde als linksbuiten de gehele wedstrijd. Perr Schuurs, die voor het eerst in de selectie van het Nederlands elftal was opgenomen, kwam niet in actie.

Tags

  • #Promes

Socials

2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0066

Schuurs voor het eerst geselecteerd voor Oranje

Perr Schuurs maakt zijn debuut in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger behoort tot de definitieve groep voor de wedstrijden tegen Polen en Italië. Naast Schuurs zijn ook Donny van de Beek en Quincy Promes geselecteerd.

Tags

  • #Oranje
  • #Schuurs

Socials

Promes 2

Oranje verliest van Italië, Promes speelt 90 minuten

Oranje is er maandagavond niet in geslaagd ook zijn 2e wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Nations League te winnen. In de Johan Cruijff ArenA werd met 0-1 verloren van Italië. Quincy Promes stond net als vrijdag tegen Polen (1-0) de gehele wedstrijd binnen de lijnen.

Tags

  • #Oranje

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl