De zoektocht naar nieuw FIFA-talent in Ziggo eBattle nadert het einde

Ebattle
Ebattle

De afgelopen vier maanden is Ajax op zoek gegaan naar een FIFA-speler die het Ajax Esports team komt versterken. Deze week komt daar met de Grand Final een einde aan. In de grote finale spelen de acht winnaars volgens een knock-outsysteem tegen elkaar. Deze acht winnaars zijn voortgekomen uit acht Ziggo eBattle kwalificatietoernooien die verliepen via de Ajax Gaming Academy app. De eerste kwalificatie vond plaats op 28 januari van dit jaar.

Tags

  • #eSports

Socials

De kwartfinales en halve finales zullen offline worden afgewerkt. De uiteindelijke finale van de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer wordt gespeeld op woensdag 19 mei. Daarna is bekend wie de nieuwste esporter van Ajax is geworden. Deze finale clash is live te volgen vanaf 18:00 uur via het YouTube-kanaal van Ajax.

De winnaar van de finale wint de ultieme prijs, namelijk een professioneel contract bij Ajax inclusief coaching en personal training. Ook krijgt de winnaar een eigen officieel rugnummer. Tjardo Paliama was de winnaar van de vorige editie.

Tags

  • #eSports

Socials

Gerelateerde artikelen

HEADER TJARDO

Tjardo Paliama wint FIFA-contract bij Ajax: 'Altijd al Ajacied geweest'

De 18-jarige Tjardo Paliama heeft zich gekroond tot de winnaar van de Ziggo eBattle. De eSporter nam vorig jaar ook al deel aan het toernooi en was toen zeer dichtbij de eindzege. Toch lukte het hem destijds niet om te winnen. Een jaar later is alles anders: de inwoner van Almere was deze keer wél te sterk voor zijn concurrenten. Zodoende sleepte de gamer een jaarcontract bij Ajax als eSporter in de wacht.

Tags

  • #eBattle

Socials

Subwayverlenging

Ajax Esports en Subway Nederland verlengen samenwerking

Ajax Esports en Subway Nederland hebben hun samenwerking verlengd. Subway Nederland is sinds 2018 partner van Ajax Esports en organiseert samen met Ajax masterclasses waarin FIFA-spelers professionele coaching en FIFA-tips krijgen van esporter Dani Hagebeuk.

Tags

  • #Esports

Socials

Esportsgoal

Ajax Esports en Goal lanceren samen exclusieve FIFA-content

In aanloop naar de officiële release van de nieuwe FIFA21 kondigen Ajax Esports en Goal aan samen te gaan werken omtrent content rond de voetbalgame. Beide gaan werken aan een serie van tutorials gericht op ontwikkelen van FIFA-talent wereldwijd. De fans kunnen snel de nieuwe tutorials verwachten.

Tags

  • #Goal
  • #Esports

Socials