Doe mee en maak jouw Klassieker fantastisch

De Klassieker is altijd bijzonder. Samen met onze hoofdsponsor Ziggo willen wij de wedstrijd nog specialer maken, door de ultieme Klassieker weg te geven. Samen met vrienden en/of familieleden kun jij de rivalenstrijd vanuit een skybox bekijken, kennismaken met een Ajax Legend, een speler interviewen na afloop en nog veel meer.

Tags

  • #Klassieker

Socials

Hier vind je meer info over deze actie. 

Doe mee

Gerelateerde artikelen

Fc24ratingsreveal1920 2

FC 24 Ratings Reveal | Welke stats horen bij wie?

Met FC 24, de gloednieuwe videogame van EA Sports, voor de deur zijn de nieuwe ratings voor alle Ajax-spelers bekend. Steven Bergwijn, Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Jay Gorter gaan onder leiding van host Aviv Levy de strijd met elkaar aan en raden welke stats bij welke speler horen in de FC 24 Ratings Reveal.

Tags

  • #FC24

Socials

STILL RULLI ITEM

Rulli: 'Ik denk dat we gezegend zijn met deze fans'

Gero Rulli beleefde een dramatische start van het seizoen. In het eerste Eredivisie-weekend raakte de Argentijnse doelman zwaar geblesseerd aan zijn schouder. Tijdens het trainingskamp afgelopen zomer spraken we uitgebreid met de Ajax-keeper over zijn eerste maanden in Amsterdam, de wereldtitel en uiteraard maté.

Tags

  • #Rulli

Socials

Akpominterview1920

Akpom: 'Ik ben helemaal klaar voor de hervatting van het seizoen'

De eerste weken van Chuba Akpom als Ajacied zitten erop. De nummer 10 van Ajax maakte in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht en hoopt nog vaak het heilige wit-rood-wit te dragen. "Ik wil spelen en iedereen laten zien wat ik kan."

Tags

  • #Akpom

Socials