Duels met FK Vojvodina vastgesteld

Ajaxvojvodina1920
Ajaxvojvodina1920

Ajax speelt op donderdag 25 juli thuis om 20:30 uur tegen FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. De return is op donderdag 1 augustus om 20:00 uur in Servië. Daarmee is het tijdstip van de aftrap voor zowel de thuiswedstrijd als het uitduel vastgesteld.

Tags

  • #UEL

Socials

Mocht Ajax als winnaar uit de tweede voorronde komen, volgen op 8 en 15 augustus de wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League. De play-offs zijn op 22 en 29 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop van de wedstrijden vind je hier.

Gerelateerde artikelen

Loting EL 1920

Ajax loot FK Vojvodina in tweede voorronde UEFA Europa League

Ajax treft FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon woensdagmiddag uit. Ajax speelt eerst een thuiswedstrijd op donderdag 25 juli. De return is op 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt snel via de officiële kanalen.

Tags

  • #UEL

Socials

Kaarverkoopuel2

Informatie over kaartverkoop Ajax - FK Vojvodina

Ajax speelt op donderdag 25 juli in de tweede voorronde van de UEFA Europa League thuis in de Johan Cruijff ArenA tegen FK Vojvodina. Op donderdag 1 augustus vindt de return in Servië plaats. Al eerder hebben 30.000 Ajacieden zichzelf met een blinde passe-partout verzekerd van een plek bij dit thuisduel, de losse kaartverkoop van de overige kaarten start op vrijdag 21 juni.

Tags

  • #UEL

Socials

Header Marijn Beuker

Beuker over de nieuwe kaders in de opleiding en het vernieuwde Ajax-programma

Marijn Beuker bekleedt sinds 1 december 2023 de rol van Directeur Voetbal binnen Ajax, waarin hij verantwoordelijk is voor het gehele inhoudelijke voetbalproces van de O8 tot en met Ajax 1. Met het nieuwe jeugdseizoen voor de deur bespreken we de nieuwe kaders van het opleiden, het gezamenlijke proces en de Ajax-speler. "Onze manier van werken moet zorgen voor langzame progressie, dat is namelijk de beste progressie."

Tags

  • #Beuker

Socials