Dusan Tadic na Ajax - Shakhtar Donetsk: 'Wij zijn klaar voor zaterdag'

Dusan Tadic vond het duel met Shakthar Donetsk een goede test voor Ajax in aanloop naar de wedstrijd in de Johan Cruijff Schaal van komende zaterdag. "Wij zijn klaar voor de wedstrijd tegen PSV."

Tags

  • #AJASHA
  • #Tadic

Socials

De aanvoerder was tevreden na afloop. "Het was een goede wedstrijd tegen een prima tegenstander. Dat was nodig want we moeten snel fit zijn. We zijn nu drie weken aan het trainen en hebben enkele wedstrijden gespeeld. We moeten klaar zijn voor zaterdag en voor de start van de competitie één week later."

De samenwerking met Steven Bergwijn beviel Tadic. "Hij is een geweldige speler en het is fijn om met hem samen te spelen." Tot slot vond Tadic het mooi dat de opbrengst van het duel naar goede doelen gaat. "Als je mensen kan helpen is dat geweldig."

Gerelateerde artikelen

Header Verslag Berghuis 880

Verslag | Ajax met winst in generale richting Johan Cruijff Schaal

Ajax won dinsdagavond het laatste oefenduel van de voorbereiding met 3-1. Tegenstander was het Oekraïense Shakhtar Donetsk. Het was niet zomaar een testwedstrijd, want de gehele opbrengst kwam ten goede aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten in Oekraïne.

Tags

  • #AJASHA

Socials