Kaplan maanden uitgeschakeld

Kaplan 1280
Kaplan 1280

Ahmetcan Kaplan komt de komende maanden niet in actie voor Ajax. De verdediger heeft tijdens de training een blessure opgelopen aan zijn linkerknie en is als gevolg daarvan langdurig uitgeschakeld.

Tags

  • #Kaplan

Socials

De negentienjarige Turk, die afgelopen zomer overkwam van Trabzonspor, is succesvol geopereerd. Kaplan maakte nog geen officiƫle speelminuten in Ajax 1.

Gerelateerde artikelen

Header Kaplan 1280

Ajax contracteert Ahmetcan Kaplan

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Ahmetcan Kaplan en Trabzonspor over de overgang van de negentienjarige verdediger naar Amsterdam. De Turk tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2027.

Tags

  • #Kaplan

Socials

Header 1280 I

Kaplan tweede Ajacied uit Turkije

Met Ahmetcan Kaplan tekende vrijdag pas de tweede Turkse speler ooit een contract voor Ajax 1. Alleen Mustafa Yücedag ging de negentienjarige verdediger voor. Afgelopen weekeinde werd Lorenzo Lucca de eerste Italiaanse speler in de clubhistorie die zijn debuut maakte in de hoofdmacht. Zo breidt het aantal buitenlandse Ajacieden zich, kortom, gestaag uit.

Tags

  • #Kaplan

Socials

Kaplan Thumb 1280

Kaplan: 'Kan niet wachten om op het veld te staan'

Ahmetcan Kaplan zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een vijfjarig contract in de Johan Cruijff ArenA. De verdediger is blij om in Amsterdam te zijn en kan niet wachten om te beginnen.

Tags

  • #Kaplan

Socials