Highlights FC Twente - Ajax Vrouwen | Titel niet meer mogelijk

De Ajax Vrouwen zijn uitgeschakeld voor de landstitel. De Ajacieden verloren vrijdagavond met 1-0 van FC Twente. Daardoor zit een eerste plaats in de kampioenspoule van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen er niet meer in. En dat doet logischerwijs pijn.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Gragt (3)

Ajax Vrouwen haken af voor landstitel

De Ajax Vrouwen zijn vrijdagavond definitief uitgeschakeld voor de titel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Op bezoek bij koploper FC Twente, een wedstrijd die gewonnen moest worden, verloor de ploeg van Danny Schenkel met 1-0. Daardoor is de achterstand opgelopen tot zeven punten, met nog twee speelronden in de kampioenspoule te gaan. Ook het behalen van een Champions League-ticket wordt zeer lastig.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Grant1280

Grant en Verhoeve verlengen bij Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Chasity Grant en Soraya Verhoeve over het verlengen van hun contract. Het tweetal zette maandagmiddag hun handtekening onder een nieuwe verbintenis.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra2.0

Hoekstra en Noordam versterken Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Tiny Hoekstra en Nadine Noordam over hun overgang naar Amsterdam. Beide spelers tekenen een contract voor één seizoen bij de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl