Future Cup | Dit is de selectie van Ajax O17

AJAX Future Cup 1920X1080
AJAX Future Cup 1920X1080

Yuri Rose heeft twintig spelers geselecteerd voor de Future Cup. Het prestigieuze toernooi voor jeugdteams vindt plaats van 8 april tot en met 10 april op sportcomplex de Toekomst. Ajax O17 neemt het in de poulefase op tegen Pachuca, Borussia Mönchengladbach en Juventus.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Met zijn vijftien jaar is Sean Steur de jongste Ajacied binnen de selectie van Rose. Aanvoerder Mark Verkuijl en spits Don-Angelo Konadu moeten de Future Cup aan zich voorbij laten gaan.

Bekijk hier het volledige speelschema van de Future Cup 2023. 

Future Cup Selectie Vierkant

Gerelateerde artikelen

FC Logo 1280

Future Cup live te zien op ESPN

De Future Cup keert dit paasweekend na drie jaar afwezigheid terug op sportcomplex de Toekomst. Het internationale jeugdtoernooi voor O17-elftallen is live te volgen via ESPN. Alle samenvattingen zijn te bekijken via de Ajax App en Ajax.nl.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Trent1920

Future Cup | Toptalenten die schitterden op de Toekomst

De Future Cup blijkt al jarenlang een vijver vol met talentvolle voetballers. De één wordt vergeten, de ander bereikt na zijn deelname de absolute top. In aanloop naar de twaalfde editie op 30 en 31 maart en 1 april 2024 lichten we enkele grote buitenlandse topspelers uit die ooit actief waren tijdens de Future Cup op de Toekomst.

Tags

  • #FutureCup

Socials