Geen Álvarez bij winnend Mexico

Alvarez 1420
Alvarez 1420

Edson Álvarez heeft in de nacht van woensdag op donderdag de WK-kwalificatiewedstrijd van Mexico tegen Panama aan zich voorbij moeten laten gaan. De Ajacied raakte zondag tijdens de vorige interland van zijn land tegen Costa Rica geblesseerd en was niet tijdig hersteld.

Tags

  • #Álvarez
  • #Interlands

Socials

Mexico won het belangrijke duel met Panama met 1-0. Door de zege is Mexico nu gedeeld tweede met 21 punten, evenveel als de Verenigde Staten. Panama is op vier punten afstand gezet. Canada is de koploper in de poule.

Tags

  • #Álvarez
  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Alvarez Groot Copyright Proshots 14316576

Álvarez valt geblesseerd uit bij Mexico

Edson Álvarez zal met weinig plezier terugkijken op zijn 53e interland voor Mexico. De Ajacied had afgelopen nacht een basisplaats in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Costa Rica, maar hij viel na rust geblesseerd uit. Het treffen in het Estadio Azteca in Mexico-Stad leverde geen doelpunten op. De ernst van de blessure bij Álvarez is nog niet duidelijk.

Tags

  • #Interlands

Socials

Antony Goal 20220202 1280 Copyright Proshots 15205967 (1)

Antony trefzeker voor Brazilië

Brazilië heeft afgelopen nacht de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Paraguay met ruime cijfers gewonnen: 4-0. Antony behoorde in Belo Horizonte tot de scorende Brazilianen. De Ajacied speelde het laatste halfuur mee en tekende voor de derde treffer. Argentinië versloeg Colombia met 1-0. Lisandro Martínez speelde het hele WK-kwalificatieduel mee met de bianco celeste.

Tags

  • #Interlands

Socials