Grant debuteert bij zege Oranje Vrouwen

Oranjeleeuwinnenfinned1280
Oranjeleeuwinnenfinned1280

Het Nederlands vrouwenelftal heeft haar tweede wedstrijd op het Tournoi de France succesvol afgesloten. Het treffen met Finland leverde de OranjeLeeuwinnen zaterdagavond een 0-3-overwinning op. Chasity Grant maakte haar debuut voor de Oranje vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Romée Leuchter maakte op haar beurt zaterdagavond haar basisdebuut voor het Nederlands vrouwenelftal. Ook Ajacied Sherida Spitse stond in de basisopstelling van bondscoach Mark Parsons. Caitlin Dijkstra en Katja Snoeijs (2) tekenden voor de treffers in het duel met Finland.

In de 73e minuut verliet Leuchter het veld voor haar teamgenoot Grant. Dit betekende de eerste speelminuten voor de twintigjarige aanvalster in het Oranje. In de 82e minuut kwam ook Lisa Doorn in het veld. Stefanie van der Gragt en Victoria Pelova kwamen niet in actie.

Dinsdag sluiten de OranjeLeeuwinnen het vriendschappelijke toernooi om 21:10 uur af met een wedstrijd tegen gastland Frankrijk. De Ajax Vrouwen hervatten de competitie op maandag 28 februari in Eindhoven tegen PSV.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Leuchter 880

Romée Leuchter debuteert bij Oranje Vrouwen

Tijdens het eerste duel op het Tournoi de France heeft Romée Leuchter haar debuut gemaakt voor het Nederlands vrouwenelftal. Tegen Brazilië maakte de topscorer van de Ajax Vrouwen in de 84e minuut voor het eerst haar opwachting. Het duel eindigde in 1-1.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Liza880

Van der Most over mijlpaal: 'Ajax voelt altijd als thuiskomen'

Liza van der Most bereikte vorige week woensdag tegen sc Heerenveen de bijzondere mijlpaal van tweehonderd wedstrijden in het shirt van de Ajax Vrouwen. De rechtsback blikt terug op haar meest memorabele momenten in Amsterdam.

Tags

  • #VanderMost
  • #AjaxVrouwen

Socials