Gras in Johan Cruijff ArenA beste van Nederland

Het gras in de Johan Cruijff ArenA is uitgeroepen tot beste grasmat van het seizoen 2022/2023 in Nederland. Aan het begin van dit seizoen volgden wij het grasteam op de voet bij het leggen van de prijswinnende voetbalondergrond. Kijk hier de reconstructie terug.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

De eerste plaats wordt wel gedeeld met de grasmat in stadion de Kuip in Rotterdam.

Gerelateerde artikelen

Mascot1920

Ajax en MASCOT verlengen partnership

Ajax en MASCOT WORKWEAR hebben hun partnership verlengd. MASCOT blijft tot en met 2025 Official Supplier van Ajax en zet de diverse exposure-mogelijkheden van Ajax in om een positieve bijdrage te leveren aan hun merkbekendheid en merkwaardering. De hospitality-mogelijkheden die Ajax blijft bieden dragen daar ook aan bij. MASCOT is een van oorsprong Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen.

Tags

  • #MASCOT

Socials

Spitse Spanje 1

Interland-alert | Leeuwinnen uitgeschakeld op WK

Via dit interland-alert hebben we je de hele zomerstop op de hoogte gehouden van de verrichtingen van de Ajax-spelers. Nu zijn de Oranje Leeuwinnen, met onze Sherida Spitse daarbij, nog volop in actie op het WK. Dus we gaan nog even door met de updates.

Tags

  • #Interlands

Socials

JOGG1

Ajax onderscheiden voor gezonde sportomgeving op de Toekomst

Ajax heeft vier JOGG-Teamfit topprestatiebadges ontvangen vanwege het realiseren van een gezonde omgeving op sportcomplex de Toekomst. Het gaat om twee badges voor gezonde voeding, een voor een rookvrij sportterrein en een voor een verantwoord alcoholbeleid.

Tags

  • #DeToekomst

Socials