Grasmeester Van Dijk: 'Een superwaardering voor ons'

Roy van Dijk en zijn grasteam hebben de eerste prijs in de wacht gesleept van de veldencompetitie van de VVCS. Samen met de grasmat in de Kuip, is het veld in de Johan Cruijff ArenA als beste beoordeeld door de aanvoerders van de Eredivisieteams.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

Gerelateerde artikelen

Grasmatitemheader

Van akker tot biljartlaken: dit is de nieuwe grasmat

Een kijkje in de werkzaamheden van grasmeester Roy. Na verschillende evenementen was de Johan Cruijff ArenA toe aan een nieuwe grasmat. Ajax' grasmeester neemt je mee in het gehele proces van A tot Z.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

Mural Header 1920

Legends Wall in Johan Cruijff ArenA onthuld

De Johan Cruijff ArenA is sinds woensdag een heuse Ajax-eyecatcher rijker. Aan de oostkant van de tweede ring, nabij vak 419, werd de Legends Wall officieel onthuld. Op de metershoge muurschildering - ook wel mural genoemd - vereeuwigde kunstenaar en street artist George Adegite de clubiconen Piet Keizer, Marco van Basten, Patrick Kluivert en Matthijs de Ligt.

Tags

  • #Historie

Socials

HATO STILL GOED

Rugnummer quiz | Hato: 'Past bij centrale verdediger'

Rugnummer vier prijkt dit seizoen op de rug van Jorrel Hato. In een item van Inside Ajax testen we de kennis van de Ajacied over het rugnummer, praten over zijn voorgangers en bespreken we zijn favoriete tegenstanders en doelen voor komend seizoen.

Tags

  • #Hato

Socials