Kaartverkoop van start Ajax Vrouwen - PSV: gratis FunGames voor aanvang duel

Ajaxvrouwen1280
Ajaxvrouwen1280

De Ajax Vrouwen spelen op zondag 7 november 12:15 uur de thuiswedstrijd tegen PSV. Voorafgaand aan deze wedstrijd kunnen jonge fans gratis deelnemen aan de ABN AMRO FunGames! Na afloop delen de Ajax Vrouwen handtekeningen uit. Kaarten zijn te koop vanaf € 2,50 en een familieticket kost € 15 (2+2).

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vanaf 11:00 uur start het programma op de Toekomst met de gratis FunGames. Aan deze voetbalspellen kunnen jonge fans gratis deelnemen.

Tickets zijn hier te koop voor € 2,50 voor fans tot 13 jaar, vanaf 13 jaar kost een ticket € 7. Je kunt tien kaarten per account bestellen, hier is geen clubcard voor nodig.

Familietickets
Voor elke wedstrijd worden ook familietickets aangeboden. Het familieticket geeft recht tot toegang voor twee bezoekers tot 13 jaar en twee bezoekers van 13 jaar en ouder. Een familieticket kost € 15.

Wanneer je een familieticket bestelt heb je de mogelijkheid om nog zes extra tickets bij te bestellen (regulier- en kinderticket).

Bezoek Ajax-PSV met je team
Natuurlijk kun je de wedstrijd ook met een groep, bijvoorbeeld je voetbalteam, bezoeken. Je kunt tien kaarten per account bestellen. Wil je op één account meer dan tien kaarten bestellen? Neem dan contact op met Ajax Fancare.

Kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop: er is geen kassaverkoop bij het stadion.

Meer informatie over het bezoeken van een wedstrijd van de Ajax Vrouwen lees je hier.

Hoe ontvang ik mijn kaarten?
Voor de wedstrijden in het seizoen 2021/2022 worden de (seizoen)kaarten verstrekt als mobile ticket(s). Deze kun je uiterlijk twee dagen voor het duel vinden en activeren in de Ajax App. Het is dus noodzakelijk dat je de Ajax App downloadt op je smartphone. Deze is gratis beschikbaar via de App Store of Google Play Store met de naam ‘Ajax Official App’. Sportcomplex de Toekomst is enkel toegankelijk met een mobile ticket.

Via de Ajax App heb je ook de mogelijkheid om je ticket te delen met een andere Ajacied als je niet de mogelijkheid hebt om de wedstrijd te bezoeken.

Toegang en testen
Voor het bezoeken van dit duel op de Toekomst dien je het volgende geregeld te hebben;

 Een bewijs uit de CoronaCheck-app: dit kan een herstelbewijs, negatief testbewijs of bewijs van volledige vaccinatie zijn.

 Mobile ticket(s): voor de komende duels ontvang je de wedstrijdtickets als mobile ticket in de Ajax App.

 Verificatie van je account: verifieer voor je wedstrijdbezoek eenmalig je account via idregistratie.ajax.nl

Voor dit duel heb je een bewijs uit de CoronaCheck-app nodig. Deze kan je aanmaken op basis van de opties hieronder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven dit niet voor toegang te tonen. Wij raden om een geruime tijd voor je wedstrijdbezoek dit voor te bereiden. Meer informatie vind je op coronacheck.nl.

  • Vaccinatiebewijs: deze kan je 14 dagen na je laatste vaccinatie aanmaken in de CoronaCheck-app.
  • Negatieve testuitslag: Binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd doe je een eenmalige sneltest via testenvoortoegang.nl
  • Herstelbewijs: deze kan je aanmaken als dit geregistreerd staat via de CoronaCheck-app.

Alle informatie is gebaseerd op de huidige situatie en kan mogelijk veranderen bij ontwikkelingen of aanpassingen van de richtlijnen. Houd hiervoor de officiële Twitter-kanaal van Ajax Fancare in de gaten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl