Hato trots na basisdebuut en winst in kwartfinale beker: 'Mooie dag voor mij'

De zestienjarige Jorrel Hato kon zijn geluk niet op na de 0-3-overwinning tegen De Graafschap. De linksback maakte in Doetinchem zijn basisdebuut in Ajax 1 en plaatste zich met zijn ploeg voor de halve finale van de KNVB Beker. "Het is een mooie dag voor mij."

Tags

  • #KNVBBeker
  • #GRAAJA
  • #Hato

Socials

"Ik denk dat we goed begonnen, we scoorden best snel de 0-1 en de 0-2. In de tweede helft was het begin moeizaam. Ik denk dat we ook wel eerder de 0-3 hadden moeten maken, zodat de wedstrijd gelijk klaar is. Uiteindelijk komt de goal op het einde alsnog. Al met al een goede winst", analyseerde Hato donderdagavond na zijn basisdebuut.

De zestienjarige verdediger was tevreden over zijn eigen optreden. "Ik vond de eerste helft best goed gaan. In de tweede helft maakte ik een aantal foutjes, maar dat kwam ook door de vermoeidheid. Daar moet je goed mee omgaan en doorgaan."

Volgende hoofdstuk
Het basisdebuut in de Amsterdamse hoofdmacht is een volgend hoofdstuk in de nog jonge carrière van Hato. "Dit is een mooie stap", zei de nuchtere Ajacied. "Ik denk dat ik niet echt tijd heb om het te vieren, want ik moet morgen weer vroeg naar de club om te trainen."

Gerelateerde artikelen

Bergwijn Tumb Reactie 880

Bergwijn na bekerdoelpunt: 'Ik ben opgelucht en blij'

Steven Bergwijn stond sinds Emmen-uit 'droog' op het gebied van doelpunten maken. Maar in de kwartfinale tegen De Graafschap scoorde hij de 0-2. Dat zorgde voor een grote lach op zijn gezicht.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #GRAAJA
  • #Bergwijn

Socials