Herstellende Neres treft Antony bij individuele training

2JR1782
2JR1782

David Neres traint individueel op sportpark de Toekomst. De Braziliaan is herstellende van zijn knieblessure.

Tags

  • #Neres

Socials

Neres kwam met Ajax in november vorig jaar voor het laatst in actie. Hij viel toen geblesseerd uit in het uitduel met Chelsea (4-4). 

De aanvaller trof bij zijn individuele trainingen ook zijn landgenoot Antony, voor wie hij onlangs samen met Sarita Lorena en Danilo het nummer Bem-vindo Antony opnam.

Tags

  • #Neres

Socials

Gerelateerde artikelen

Antonythumb

Ajax, Neres, Danilo & Sarita Lorena brengen lied uit: ‘Bem-Vindo Antony’

Antony is in Nederland! Om de Braziliaanse aankoop een warm welkom te geven hebben Ajax, David Neres, Danilo en Sarita Lorena een nummer uitgebracht met de titel 'Bem-Vindo Antony'. De 2 Ajacieden en Sarita Lorena doken de afgelopen weken met elkaar de studio in om een te gekke track op te nemen voor de 20-jarige voetballer. Het eindresultaat: een lied met honderd procent hitpotentie! Check het zelf.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

2JR2080

Eerste training Antony

Kersverse aanwinst Antony Matheus dos Santos heeft bij Ajax zijn eerste stappen gezet op het trainingsveld. De 20-jarige Braziliaan deed dat samen met een andere Ajacied met Braziliaanse roots, Alessandro Schoenmaker. De conditietrainer heeft hem de voorbije periode in Brazilië en Nederland begeleid.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Z7M3849

Antony tekent contract en krijgt privé-rondleiding in ArenA

Alles is rond. Antony is Ajacied en dus namen Edwin van der Sar, Marc Overmars en trainer Erik ten Hag de nieuwe aanwinst mee op een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Het stadion waar de Braziliaanse voetballer wil gaan schitteren.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials