Highlights Ajax Vrouwen – PSV | Grote stap naar finale Eredivisie Cup

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag in de eerste halve finale van de Eredivisie Cup afgerekend met PSV. De kersverse kampioen won dankzij goals van Tiny Hoekstra (2), Romée Leuchter, Chasity Grant en Elisha Kruize met 5-2. De return volgt maandag 22 mei in Eindhoven.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Eredivisiecupajaxpsv Leuchter 880

Ajax Vrouwen tonen zich ook in Eredivisie Cup waardig kampioen

Precies een week na het behalen van de landstitel waren de Ajax Vrouwen met de schaal te bewonderen in eigen huis. Op een feestelijk sportcomplex de Toekomst won de kersverse kampioen in de halve finale van de Eredivisie Cup met 5-2 van PSV. Fans gingen op de foto met de schaal; Kay-Lee de Sanders kreeg een mooi herinneringsbord en de supporters kregen zeven goals voorgeschoteld. Kortom: een prachtige middag in Amsterdam.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax VR Twente 1280

Unieke kampioensbeelden Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen kroonden zich zondag tot de beste van Nederland. Dankzij een imposante zege in Zwolle (1-6) werd de derde landstitel uit de clubhistorie veroverd. Het leverde geweldige beelden met uitgelaten en feestende Ajacieden op. Wij waren er van begin tot eind bij.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gool1280

Highlights PEC Zwolle - Ajax Vrouwen | Glansrijk naar de titel

De Ajax Vrouwen hebben op niet misverstane wijze de titel in de Azerion Vrouwen Eredivisie veroverd. De ploeg van Suzanne Bakker wist dat een overwinning in de slotronde genoeg was voor het kampioenschap en slaagde glansrijk in die opdracht. PEC Zwolle werd met liefst 1-6 verslagen, waarna het feest los kon barsten. Voor de derde keer in de historie en voor de eerste keer in vijf jaar zijn de Ajax Vrouwen weer landskampioen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials