Highlights Ajax Vrouwen – VV Alkmaar | Overtuigende overwinning

Met een klinkende 5-0-overwinning op VV Alkmaar hebben de Ajax Vrouwen zondagmiddag een goede zege geboekt in de strijd om de landstitel in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Ajax-goals kwamen van Lisa Doorn (2), Romée Leuchter, Elisha Kruize en een eigen doelpunt van Woons

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Leuchter1280

Verslag | Ajax Vrouwen doen hun plicht en verslaan VV Alkmaar eenvoudig

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Ajacieden wonnen op sportcomplex de Toekomst met 5-0 van VV Alkmaar. Dankzij doelpunten van Lisa Doorn (2), Romée Leuchter, Elisha Kruize en een eigen doelpunt van Woons heeft de ploeg van Suzanne Bakker zich geplaatst voor de voorronde van de UEFA Women’s Champions League.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Spitsestill

Ajax Vrouwen genieten van titelstrijd: 'Spelen elke wedstrijd een finale'

Verhitte titelstrijd voor de Ajax Vrouwen. De ploeg van Suzanne Bakker speelde de memorabele Klassieker in de Johan Cruijff ArenA met 1-1 gelijk tegen Feyenoord. Sherida Spitse en haar trainer waren na afloop van het duel erg teleurgesteld, maar zagen concurrent FC Twente een dag later verliezen op bezoek bij Fortuna Sittard. Hierdoor hebben de Ajax Vrouwen weer alles in eigen hand. "We moeten het Ajax-voetbal laten zien."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Noordam 1280 Paris FC

Ajax Vrouwen gelijk in oefenduel met Paris FC

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen Paris FC. Het besloten duel in de Franse hoofdstad eindigde in 2-2. Namens Ajax waren Isabelle Hoekstra en Nadine Noordam trefzeker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials