Highlights Atalanta - Ajax | Voorsprong bij rust niet genoeg

De samenvatting van Atalanta - Ajax, een wedstrijd waarin de Ajacieden aanvankelijk op koers lagen voor een driepunter. In de tweede helft werd echter de 0-2-voorsprong uit handen gegeven.

• #UCL
  • #ATAAJA

• #UCL
  • #ATAAJA

TH Nieuw (1)

Ten Hag: 'Hebben gevochten en gestreden'

De reactie van Erik ten Hag na afloop van de remise tegen Atalanta. "Laat ik het zo zeggen: we hebben na twee wedstrijden één punt. Dat hadden er meer moeten zijn, gezien ons spelaandeel in de wedstrijden."

• #UCL
  • #ATAAJA

Tadic 5

Verslag | Ajax pakt punt in Bergamo

Ajax heeft dinsdagavond zijn eerste punt van het nieuwe UEFA Champions League-avontuur gepakt. Op bezoek bij Atalanta werd het 2-2. De Ajacieden leidden bij rust met 0-2 door goals van Dusan Tadic (strafschop) en Lassina Traoré, maar in het openingskwartier van de tweede helft kwam Atalanta terug tot 2-2. In het laatste halfuur werd er vervolgens niet meer gescoord.