Highlights sc Heerenveen - Ajax Vrouwen | Titelrace blijft spannend

De Ajax Vrouwen wonnen vrijdagavond met 0-2 in Friesland tegen sc Heerenveen. Met nog drie wedstrijden te gaan in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is het gat met FC Twente, dat vrijdag ook won, drie punten. Voor Ajax scoorden Romée Leuchter en Stefanie van der Gragt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Heeajaleuchter Schot

Verslag | Belangrijke driepunter in titelrace voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond in Friesland drie belangrijke punten gepakt in de titelstrijd. De Ajacieden wonnen met 0-2 van de vrouwen van sc Heerenveen. Romée Leuchter en Stefanie van der Gragt namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Pelovaclose1280

Alles over de kaartverkoop van Ajax Vrouwen - FC Twente

De Ajax Vrouwen spelen op vrijdagavond 20 mei op sportcomplex de Toekomst tegen FC Twente. Dit is de laatste wedstrijd van het seizoen in Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De ploeg uit Enschede is op dit moment de koploper in de competitie. De kaartverkoop voor dit duel is van start.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Grantnoordambeker1280

Ajax Vrouwen – PEC Zwolle: op de foto met de KNVB Beker

De Ajax Vrouwen wonnen op tweede paasdag de KNVB Beker. De ploeg van Danny Schenkel was met 2-1 te sterk voor PSV. Voorafgaand aan de Eredivisie-wedstrijd Ajax Vrouwen - PEC Zwolle kun je als supporter op de foto met deze prachtige prijs. De wedstrijd start op zondag 8 mei om 12:15 uur op sportcomplex de Toekomst gespeeld. Jonge fans kunnen ook deelnemen aan de ABN AMRO FunGames.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials