Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
0
:
0
0

Ajax
0
1
𝟬 - 𝟭
PEC Zwolle
  • A. Fontana  20"

  • Ajax heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen PEC Zwolle met 0-1 verloren
  • Francesco Farioli leidde zijn eerste duel als hoofdtrainer van de Amsterdammers
  • 22 Ajacieden maakten minuten op sportcomplex de Toekomst

Liveblog

20:00

Ajax speelt dinsdag nieuw oefenduel

Hlynsson3 ??

We zijn volgende week dinsdag terug met een gloednieuw liveblog. Dan speelt de ploeg van Francesco Farioli op het sportpark van OWIOS in Oldebroek een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Belgische Sint-Truidense V.V. Het duel in Gelderland begint om 18:30 uur.


17:51

Reacties Van den Boomen en Janse

Na afloop stonden Branco van den Boomen en Dies Janse voor de camera. Het tweetal baalde van de 0-1-nederlaag tegen PEC Zwolle, maar zag voldoende aanknopingspunten. "Het gaat er nu voornamelijk om dat we de filosofie van de trainer erin slijpen."


16:45

Samenvatting Ajax - PEC Zwolle

Ajax heeft vrijdagmiddag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Op sportcomplex de Toekomst eindigde de ontmoeting met PEC Zwolle in een 0-1-nederlaag door een doelpunt van Anthony Fontana. Bekijk onderstaand de samenvatting van het vriendschappelijke duel.


16:28


90+2

[15:53]

Ajax onderuit in eerste oefenwedstrijd // 0-1

Ajax is er in de tweede helft niet in geslaagd om de achterstand tegen PEC Zwolle weg te poetsen. De ploeg van Francesco Farioli creëerde verschillende goede mogelijkheden, maar slaagde er niet in om te scoren. Zo kreeg onder meer Kian Fitz-Jim in de blessuretijd nog een grote kans, maar zijn inzet vloog over het vijandelijke doel. Het eerste oefenduel eindigt hierdoor in 0-1.


85

[15:46]

Nog vijf minuten reguliere speeltijd

Het einde van de wedstrijd komt in zicht. Ajax heeft nog vijf minuten reguliere speeltijd om de achterstand tegen PEC Zwolle goed te maken.


75

[15:36]

Ajax op zoek naar gelijkmaker

Rasmussenzwolle1 ??

Ajax zoekt met elf nieuwe namen binnen de lijnen naar de gelijkmaker tegen PEC Zwolle. Jasper Schendelaar stond echter meerdere keren goed op zijn post, waardoor de tussenstand nog altijd 0-1 is op sportcomplex de Toekomst.


69

[15:29]

Farioli coacht fanatiek

Francesco Farioli is bezig aan zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van Ajax. De Italiaanse oefenmeester coacht zijn ploeg fanatiek langs de zijlijn.


60

[15:21]

Elf nieuwe namen op het veld 🔁

Wissel1 ??

Francesco Farioli heeft elf nieuwe namen binnen de lijnen gebracht. De volgende Ajacieden mogen het laatste half uur spelen: Kristian Hlynsson, Kian Fitz-Jim, Owen Wijndal, Julian Rijkhoff, Youri Baas, Tristan Gooijer, Anton Gaaei, Sivert Mannsverk, Christian Rasmussen, Benjamin Tahirović en Remko Pasveer.


57

[15:18]

Instructies voor Gooijer

Gooijerinstructies ??

Tristan Gooijer krijgt langs de zijlijn instructies van assistent-trainer Felipe Sanchez Mateos.


46

[15:06]

Tweede helft begonnen

De bal rolt weer in Amsterdam. Ajax en PEC Zwolle zijn begonnen aan de tweede helft. De Ajacieden hebben nog minimaal 45 minuten om de opgelopen schade te herstellen.

Francesco Farioli heeft geen wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling.


14:51

Nieuw shirt valt in de smaak

Voorafgaand aan het duel met PEC Zwolle hingen de nieuwe shirts van de Ajacieden klaar in de kleedkamer. Wij waren erbij om de eerste reacties te vragen.

Ben jij net als de Ajax-spelers ook enthousiast over het nieuwe tenue? Bestel jouw exemplaar hier.


45+2

[14:49]

Rust op de Toekomst // 0-1

Scheidsrechter Marc Nagtegaal heeft gefloten voor de rust. De tussenstand op sportcomplex de Toekomst is 0-1 in het voordeel van PEC Zwolle.


36

[14:38]

Eerste helft in beeld

De tussenstand in Amsterdam is nog altijd 0-1. Ajax heeft enkele speldenprikjes uitgedeeld op sportcomplex de Toekomst, maar is er nog niet in geslaagd om oud-keeper Kenneth Vermeer te verschalken.


29

[14:30]

Ajax x Olympia

Olympia staat vandaag op de mouw tijdens de eerste oefenwedstrijd van 2024/2025. De uitzendorganisatie is vanaf dit seizoen tot en met minimaal 2027 Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van de Ajax-jeugd.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Trainingsdag Onder Farioli

Training richting eerste oefenduel in voorbereiding

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang. Dinsdagochtend stonden de Ajacieden weer op het trainingsveld om zich voor te bereiden op de eerste oefenwedstrijd: vrijdag tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gooijeroefentegenstanderstrainingskamp

Ajax oefent op trainingskamp tegen Al-Wasl FC en Olympiakos

Ajax speelt tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg twee oefenwedstrijden. Op donderdag 18 juli treffen de Amsterdammers Al-Wasl FC en een dag later, op vrijdag 19 juli, is Olympiakos de tegenstander. Beide duels zijn live en exclusief te zien op Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Fariolipreseason

Dit zijn de wedstrijden van Ajax tot nu toe

De eerste oefenwedstrijden zijn bekend, de loting voor de voorronde van de UEFA Europa League is geweest en het conceptschema voor de Eredivisie is uitgerold. Daarmee zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bekend voor Ajax.

Tags

  • #Ajax1

Socials