Hoogtepunten PEC Vrouwen - Ajax Vrouwen: moeizaam op gang

De Ajax Vrouwen spelen hun 1e wedstrijd in de Eredivisie Cup in Zwolle tegen PEC Vrouwen. De wedstrijd kwam moeizaam op gang, maar de ban werd -opnieuw- gebroken door Stefanie van der Gragt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Gragtdoorn

Van der Gragt weer belangrijk voor de Ajax Vrouwen

Stefanie van der Gragt heeft weer een hoofdrol opgeëist voor de Ajax Vrouwen. Op het sportpark van Be Quick '28 werd PEC Zwolle met 0-2 verslagen in de 1e ronde van de Eredivisie Cup. Diep in de tweede helft brak Van der Gragt de ban met de 0-1. Nikita Tromp maakte de 2e en laatste treffer. In de volgende ronde speelt de ploeg van trainer Danny Schenkel tegen de PSV Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvr

Zevenklapper voor Ajax Vrouwen in oefenduel

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag een ruime oefenzege op Excelsior geboekt. Op de Toekomst werd met liefst 7-0 gewonnen. Nikita Tromp was met een hattrick uitblinkster aan Amsterdamse zijde. Ook Marjolijn van den Bighelaar, Jonna van de Velde, Quinty Sabajo en Soraya Verhoeve vonden het net.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Vrouwen (1)

Ajax Vrouwen rechtstreeks geplaatst voor Women’s Champions League

De Ajax Vrouwen zijn verzekerd van deelname aan het hoofdtoernooi van de UEFA Women’s Champions League. De ploeg van Danny Schenkel had eigenlijk in de voorrondes moeten uitkomen, maar de UEFA heeft vanwege Covid-19 de kwalificatie-opzet aangepast. Dat pakt nu gunstig uit voor de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials