In beeld | Afsluitende sessie voor thuisduel met AEK Athene

Ajaxthumb
Ajaxthumb

Ajax werkte woensdag de afsluitende training richting het Europese thuisduel met AEK Athene af. Op sportcomplex de Toekomst zetten de Ajacieden van John van 't Schip de laatste puntjes op de i.

Tags

  • #UEL
  • #AJAAEK

Socials

De hoofdtrainer van Ajax stond woensdagmiddag samen met Devyne Rensch de pers te woord in de Johan Cruijff ArenA. Aansluitend op het persmoment belegde de selectie een intensieve oefensessie op de Toekomst. De Amsterdammers begonnen met een uitgebreide warming-up, gevolgd door verschillende loopoefeningen en partijspellen.

Ajax staat met twee punten na vijf groepswedstrijden op plek vier in groep B. Ondanks dat de Ajacieden uitgeschakeld zijn in de UEFA Europa League, hebben de Amsterdammers nog altijd de mogelijkheid om te overwinteren in Europa. Bij winst op AEK Athene is de ploeg van Van 't Schip na de winter actief in de UEFA Conference League.

Ajax – AEK Athene begint donderdagavond om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Vantschiphoofdfoto1920

Van 't Schip ziet Bergwijn afhaken en weet uitgangspunt: 'Moeten winnen'

Steven Bergwijn moet het afsluitende groepsduel in de UEFA Europa League tegen AEK Athene missen. Dat kondigde trainer John van ’t Schip woensdag op de persconferentie aan. “Het meespelen van Bergwijn ziet er niet goed uit, we gaan ervan uit dat-ie het niet haalt.”

Tags

  • #UEL
  • #AJAAEK

Socials

231212 Interview Schip SITE

Van 't Schip over AEK Athene-thuis: 'Alleen winst telt'

Ajax maakt zich klaar voor de laatste groepswedstrijd in de UEFA Europa League tegen AEK Athene. Het thuisduel met de Grieken moet gewonnen worden om na de winterstop actief te zijn in de Conference League. Trainer John van 't Schip heeft zijn ploeg op scherp gezet. "Het is voor Ajax en de ontwikkeling van de ploeg belangrijk dat we doorgaan."

Tags

  • #UEL
  • #AJAAEK

Socials

Pawson1920

Engelse arbitrage bij Ajax - AEK Athene

Craig Pawson is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het UEFA Europa League-duel met AEK Athene. De Engelsman wordt donderdag in Amsterdam geassisteerd door Simon Bennett en Lee Betts. Darren England is de vierde official en Marco Fritz is de VAR van dienst.

Tags

  • #AJAAEK

Socials