In beeld | Afsluitende training voor Cambuur-uit

Header 1280
Header 1280

Aftellen naar Cambuur-uit. Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Cambuur. De Ajacieden spelen zondag vanaf 12:15 uur in het Cambuur Stadion tegen de Friezen.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Ajax maakte donderdagmiddag bekend dat John Heitinga in elk geval de rest van het seizoen de scepter zwaait in Amsterdam. De oud-Ajacied leidde zaterdag samen met zijn nieuwe assistent-trainer Dwight Lodeweges de afsluitende training op sportcomplex de Toekomst. Lodeweges stond voor het eerst op het trainingsveld in Amsterdam.

De selectie bereidde zich onder uitstekende omstandigheden voor op de uitwedstrijd tegen Cambuur. De oefensessie startte met een uitgebreide warming-up. Met verschillende partijen in diverse vormen en afronden op doel werd de training verder ingevuld. Het slotakkoord van de partijspellen kwam van Lorenzo Lucca. De Italiaanse spits besliste het laatste partijspel met een fraaie omhaal. Het leidde tot dolle vreugde bij team blauw.

De Amsterdammers wonnen afgelopen seizoen ternauwernood in Leeuwarden. Na een 0-2-voorsprong via aanvoerder Dusan Tadic en S├ębastien Haller, kwam de thuisploeg terug tot 2-2. Ryan Gravenberch bezorgde Ajax in de blessuretijd met een geweldige afstandspegel de drie punten: 2-3.

Onze huisfotograaf was aanwezig bij de afsluitende training en schoot enkele fraaie beelden.

Gerelateerde artikelen

Header TD 1280

Training Day | Toewerken naar duel in Friesland

John Heitinga heeft zaterdag met zijn selectie voor het laatst getraind in aanloop naar het uitduel met Cambuur. Samen met zijn assistenten, waaronder Dwight Lodeweges, werden de Ajacieden klaargestoomd voor de wedstrijd zondag in Friesland.

Tags

  • #CAMAJA

Socials

Alvarez STILL

Álvarez: 'Heitinga heeft veel leiderschap en persoonlijkheid'

Ajax is bezig aan een roerig seizoen. Verschillende spelers vertrokken deze zomer, nieuwe spelers werden aangetrokken. Een nieuwe trainer kwam voor de groep, maar vanwege teleurstellende resultaten zwaait inmiddels John Heitinga de scepter in Amsterdam in plaats van Alfred Schreuder. Ook voor Edson Álvarez was het dit seizoen behoorlijk aanpassen. De Mexicaan hoopt samen met de nieuwe hoofdtrainer verschillende successen te boeken. "Het is niet makkelijk, maar we kunnen onze doelen nog halen."

Tags

  • #Álvarez

Socials

Heitinga Still Goed 1280

Heitinga is hoofdtrainer van Ajax: 'Iets waar ik trots op ben'

John Heitinga is in elk geval de rest van het seizoen hoofdtrainer van de Amsterdammers. De Ajacied is duidelijk over wat hij wil de komende periode en heeft er zin in. "Ik denk dat ik het Ajax-DNA heb en hopelijk kan ik dat vertalen naar de groep."

Tags

  • #Heitinga

Socials