In beeld | Ajacieden leven toe naar eerste bekertreffen

Training1920
Training1920

Ajax werkte woensdag de afsluitende training af richting het eerste bekertreffen van het seizoen 2023/2024. De Ajacieden nemen het donderdagavond vanaf 18:45 uur in Stadion Galgenwaard op tegen USV Hercules.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #HERAJA

Socials

De Ajax-selectie belegde woensdagmiddag weer een zware oefensessie op sportcomplex de Toekomst. De laatste puntjes werden op de i gezet in aanloop naar de KNVB Beker-wedstrijd tegen USV Hercules. De Ajacieden begonnen met een uitgebreide warming-up, gevolgd door verschillende loopoefeningen en partijspellen.

Het bekertoernooi start donderdagavond voor Ajax in Utrecht. In verband met Europese verplichtingen waren de Amsterdammers vrijgeloot voor de eerste ronde van de KNVB Beker. Tegenstander USV Hercules versloeg in die openingsronde tweededivisionist Scheveningen na strafschoppen.

Onze huisfotograaf was aanwezig op de Toekomst en schoot enkele fraaie platen.

Gerelateerde artikelen

231219 Debuut Gooijer

Gooijer over debuut: 'Onrealistisch toen ik er stond'

Tristan Gooijer maakte donderdag in de thuiswedstrijd tegen AEK Athene zijn officiële debuut voor Ajax 1. De talentvolle verdediger vond het fantastisch om in een volle Johan Cruijff ArenA te spelen. "Heel veel blijdschap."

Tags

  • #Gooijer

Socials

Brobbeygotm1920

Brobbey wint Goal of the Month: 'Wil de mensen thuis bedanken'

De Lasse Schöne Trophy is in de maand november gewonnen door Brian Brobbey. Zijn tweede treffer op bezoek bij Olympique Marseille kreeg de meeste stemmen. "Het was een strijd met Kenneth (Taylor, red.), maar ik denk dat dit de verdiende winnaar is."

Tags

  • #GOTM

Socials